SPRINT™ technológia

Legújabb generációs, nagy sebességű, nagy pontosságú mérőrendszerek a munkadarabok gyors előkészítéséhez és a megmunkálási folyamat szabályozásához.

A SPRINT™ technológiával működő mérőrendszerek az OSP60 mérőfejbe épített egyedülálló 3D érzékelő technológiát használnak, ezáltal lehetővé téve a CNC szerszámgépek kifogástalan, nagy sebességű, nagy pontosságú mérését.

A SPRINT™ technológia a SupaScan vagy a Productivity+™ Scanning Suite alkalmazásokkal használható.

A SupaScan ideális a kevésbé összetett munkadarabok gyors és egyszerű beállításához. A rendszer képes nyomon követni a munkadarab felületi állapotát és rögzíteni az alapvető alakméréseket. Az egyszerű makró kód a SupaScan ciklusok programozására használható.

A Productivity™ Scanning Suite tökéletes a szabad felületek, például a turbinalapátok és a szerszámgépek méréséhez. A Suite a Productivity+™ Active Editor Pro szoftverrel programozható alkalmazás-specifikus eszköztárakat tartalmaz.

SupaScan OSP60 SPRINT alkalmazás a mérések szkenneléséhez

A SPRINT™ technológia kizárólagos előnyei

Az alkatrészek nagy sebességű mérése

A szkennelés révén a SPRINT rengeteg időt takarít meg a gépen történő ellenőrzések és a műveletbeállítások során, ezáltal megnövelve a hasznos megmunkálási időt.

Az alaki jellemzőkkel kapcsolatos problémák érzékelése

Az OSP60 mérőfejjel, gépen végzett szkennelés képes érzékelni olyan alakhibákat is, amelyeket a kapcsoló típusú tapintó rendszerek nem észlelnek.

SupaScan OSP60 SPRINT alkalmazás a mérések szkenneléséhez

A megmunkálási folyamatok ellenőrzése

Az OSP60 mérőfej által rögzített munkadarab-mérési eredmények automatikus módon segítik a gépi folyamatok ellenőrzését.

Az eredmények további elemzésekre, illetve minőségbiztosítási célokra is felhasználhatók.

Meglévő kapcsoló típusú tapintó mérési folyamatok helyettesítése

Cserélje le a tapintó mérőszerkezetet az OSP60 mérőfejre a ciklusidő azonnali javulásáért.

A kapcsoló típusú tapintók méréseivel egyenértékű adatok állíthatók elő, minimalizálva a SPRINT technológiás mérőrendszerek meglévő vagy új eljárásokba történő integrálásához szükséges időt.

A Renishaw által biztosított előnyök

A Renishaw kitűnő hírnévnek örvend, mivel több mint 70 szerviz- és támogató irodánk hálózata révén megbízható támogatást nyújtunk ügyfeleinknek.

Technikai támogatást, képzést és tanácsadást kaphat, vagy alkatrészeket és tartozékokat vásárolhat jól felszerelt webáruházunkból.