SP80 és SP80H

A hosszú tapintószár-kinyúlást és a különlegesen nagy pontosságú teljesítményt egyesítő SP80 szkennelő mérőfej számos alkalmazás esetén jelenti az első számú választást.

SP80 szkennelő mérőfej Az SP80 egy főoszlopra szerelt szkennelő mérőfej, amely digitális skálás és olvasófejes technológiát alkalmazza, valamint a Renishaw innovatív elkülönített optikai méréstechnikai alapelveit használja a kiváló szkennelési teljesítmény eléréséhez, még hosszú tapintószárak esetében is.

Az SP80 mélyen be tud nyúlni a munkadarabba, köszönhetően annak, hogy akár 1000 mm hosszú és 500 g tömegű tapintószárak is rögzíthetők hozzá, beleértve a csillag konfigurációkat is, amelyek ráadásul nem igényelnek ellensúlyozást. Az Renishaw M5 tapintószár-termékei csúcsteljesítményt garantálnak, és kifejezetten az SP80 kiegészítésére terveztük őket.

A rendszer legfőbb előnyei:

  • Különlegesen nagy pontosságú szkennelés 0,02 μm-es felbontású digitális olvasófejek használatával
  • Nagyméretű tapintószárak használatának lehetősége – 1000 mm-es hosszúságig és 500 g-os tömegig –, kiegyensúlyozás nélkül
  • Gyors dinamikus válasz a mérőfejen belüli csekély függesztett tömegnek köszönhetően
  • Ismételhető tapintószárcsere a munkadarab gyors és rugalmas vizsgálatához

Kategóriájának legjobb teljesítménye, rugalmasan használható tapintószárakkal

A leválasztható tapintószártartók révén gyorsan és ismételhető módon válthatunk a különböző tapintószár-konfigurációk között, ezáltal feleslegessé válik az újrakalibrálás, maximális termelékenység érhető el, és az adott alkalmazáshoz optimálisan megfelelő megoldások választhatók.

Gyors tapintószárcsere a maximális termelékenység érdekében

A Renishaw mérőfejeinek alapvető jellemzője a tapintószárak rugalmas cserélhetősége. Az SP80 a moduláris állványrendszert (MRS2) alkalmazza, amely kompatibilis más szkennelő mérőfejes rendszerekkel (REVO, SP25M és SP600), valamint az ACR3 automatikus csereállvánnyal.

Az MRS2 sínjének tetszőleges pontjaihoz több, SP80 (SCP80) mérőfejhez használható tapintószár-cserélő aljzat csatlakoztatható, attól függően, hogy az adott alkalmazáshoz szükséges tapintószár-konfigurációnak milyen a helyigénye.

Meghosszabbított jótállás

A koordináta-mérőgépekhez tartozó új termékeinkhez a vásárlást követő 3 hónapon belül 3 éves garancia igényelhető, hogy Ön teljes nyugalommal használhassa őket. Vegye fel a kapcsolatot a területileg illetékes forgalmazóval.

Prezentációk

  • Presentation: SP80 and SP80H [en]

    The SP80 is an ultra-accurate quill-mounted scanning probe with long stylus carrying capacity. It is suited to the inspection of components with deep features, or where the ultimate in measurement accuracy is required.

Műszaki szakcikk

Termékinformációk

Figyelmébe ajánljuk...

Jelenleg a SP80 szkennelő rendszerről olvas. Figyelmébe ajánljuk a REVO rendszert is, amely szkenneléshez és hosszú tapintószárat igénylő alkalmazásokhoz egyaránt kiválóan használható…