Raman szoftverek

WiRE™ szoftver

A Raman műszerek hátterében meghúzódó igazi erőt a Windows® alapú Raman környezet (WiRE) szoftver biztosítja. Ez a szoftver irányítja a Raman-adatok összegyűjtését, továbbá speciális adatfeldolgozási és -elemzési lehetőségeket kínál a felhasználók számára. A WiRE rendszer segítségével azonosíthatja az ismeretlen spektrumokat, megszüntetheti a hátterükben húzódó interferenciát, illetve meghatározhatja a részecskék eloszlását a megapixeles nagyságú Raman-képeken. Az alábbi elemekre kattintva megtudhatja, hogy a WiRE miként irányítja a Raman-rendszert, hogyan elemzi az adatokat, és az opcionális frissítések révén hogyan fejlődik tovább Önnel és a kutatásaival együtt.

A szoftver funkciói és moduljai

Letöltések: Szoftver

  • Brochure:  WiRE Software Brochure: WiRE Software [en]

    Renishaw’s Windows®-based Raman Environment (WiRE™) software is dedicated to Raman spectroscopy and is the power behind Renishaw’s Raman spectrometers.

  • Product note:  WiRE software - Spectrum Search Product note: WiRE software - Spectrum Search [en]

    The Spectrum Search software module enables the user to rapidly and accurately identify unknown spectra from pure materials and mixtures.

  • Product note:  Particle Analysis module Product note: Particle Analysis module [en]

    Details of the Particle Analysis Module that enables you to focus on chemically identifying multiple particles and correlating this information with morphology parameters, such as diameter, length and aspect ratio.

  • Product note:  WiRE software: masking data Product note: WiRE software: masking data [en]

    Masking hides unwanted data from the analysis process, so you get better analytical results. Mask data based on geometric shapes, images, and spectral features.

Megfelelőség

Optimális környezetben használva a WiRE megfelel a következő előírásnak: 21 CFR Part 11 (Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság – FDA – szövetségi előírásai 21-es bekezdésének 11. része – Elektronikus jegyzékek és elektronikus aláírások).

További tájékoztatásért vegye fel a kapcsolatot a Renishaw helyi képviseletével.

WiRE képzési modulok

A WiRE képzési modulok lépésről lépésre bemutatják, hogyan optimalizálhatja kísérleteit.

Látogasson el ügyfeleknek szóló képzési oldalunkra, hogy hozzáférést kapjon a képzési dokumentumokhoz, videókhoz és egyebekhez.