Sínrendszerek koordináta mérőgépekhez

A Renishaw QuickLoad sínrendszer javítja a koordináta mérőgépekkel (CMM) végzett ellenőrzés hatékonyságát, csökkenti a beállítási időt és javítja az ismételhetőséget.

A QuickLoad sínrendszer meggyorsítja és könnyebbé teszi a rögzített alkatrészek koordináta mérőgépre történő felhelyezését, illetve az onnan való eltávolítását. A QuickLoad sín mindkét oldalára több lemez tölthető, ennélfogva a CMM mérőasztalán lévő összes hely kihasználhatóvá válik.

Csökkentse a koordináta mérőgép beállítási idejét a QuickLoad sínrendszerrel

Renishaw QuickLoad sín és lemezek

Gyors alkatrészbetöltés

A QuickLoad sín segítségével csökkentheti a rögzített alkatrészek CMM mérőasztalhoz való rögzítésére fordított időt. A speciális kialakítású QuickLoad mérőlapok mindkét oldalon gyorskioldós mágnesekkel és illesztőcsapokkal kapcsolódnak a QuickLoad sínhez. Ez a kialakítás lehetővé teszi a mérőlapok gyors behelyezését és eltávolítását, csökkentve a nem produktív beállítási időt, illetve maximalizálva a termelékenységet.

Renishaw QuickLoad sín és lemezek

A CMM mérőasztalának feltöltése

A QuickLoad sín a koordináta mérőgép gránitasztalának bal oldalára, jobb oldalára vagy közepére, illetve egy meglévő moduláris mérőlapra is helyezhető és rögzíthető. Mivel a QuickLoad sín egyik vagy mindkét oldalára többféle konfigurációjú lemez is berakható, a CMM mérőasztalát fel lehet tölteni rögzített alkatrészekkel. Az egyszerre mért alkatrészek számának maximalizálása csökkenti a beállítási időt, és fokozza a CMM produktivitását.

Renishaw QuickLoad sín és lemezek

A termelékenység jegyében tervezve

R-PCR-501212-50-20 Equator ellenőrző rendszer, 12 x 12''-os mérőlap

Alfanumerikus jelölések

A befogóeszköz beállításának rögzítése egyszerű, mivel minden QuickLoad mérőlap alfanumerikus rácsmintával van ellátva, és minden befogóeszköz egyértelműen feljelölt alkatrészszámmal rendelkezik.

FixtureBuilder QuickLoad sínnel

Kompatibilis a FixtureBuilder szoftverrel

A FixtureBuilder szoftver a QuickLoad sínkonfigurációk és a moduláris rögzítőberendezések megtervezésére és dokumentálására is használható. Az építési utasításoknak köszönhetően a konfigurációk könnyen reprodukálhatók.

QuickLoad™ Rail Metric Kit B

Strapabíró mérőlapok

A QuickLoad sínrendszer optimális használhatóságát a Renishaw piacvezető Nituff® márkanevű, keményanodizált alumínium QuickLoad mérőlapjai segítik elő, amelyek alapesetben M6-os, külön kérésre pedig M4, M8 és 1/4-20 menetes kivitelben kaphatók.

1/4-20 CMM és Equator™ rendszerű rögzítő, „B” alkatrészkészlet

Moduláris befogóelemek

A Renishaw moduláris befogóelemei a QuickLoad sínrendszerrel együtt is használhatók. A webáruházban a befogóelemek széles választéka kapható M4, M6, M8 és 1/4-20 menetes kivitelben.

 

Következő lépések

Keresse fel a Renishaw webáruházát vagy a helyi Renishaw-képviseletet még ma, és rendelje meg a QuickLoad sínrendszert, hogy hatékonyabbá tehesse ellenőrzési műveleteit.