RTS vezeték nélküli szerszámbemérő

Szerszámméréshez és szerszámtörés-érzékeléshez függőleges és vízszintes megmunkáló központokon és mozgó portálos megmunkáló központokon.

Gyors és pontos szerszámbemérés és szerszámtörés-érzékelés magán a szerszámgépen.

Kiemelkedő jelátviteli képesség.

Kiemelkedő teljesítmény a selejtarány csökkentése és a nyereség növelése érdekében.

Rádiós jelátvitelű szerszámtörés-érzékelés

A rádiós jelátvitelű szerszámbemérő (RTS) mindenféle méretű megmunkáló központon használható olyan esetekben, amikor nehezen biztosítható, hogy a szerszámbemérő és a vevőegység rálásson egymásra. Szerszámtörés-érzékeléssel és a szerszám hosszának és átmérőjének gyors mérésével áll a felhasználók rendelkezésére, számos különféle szerszám esetében.

Vezeték nélküli kialakítása révén az RTS külön egységként vagy egy több mérőfejes rendszer részeként is használható, így rendkívül sokoldalú.

Jellemzők és előnyök

  • A gyakorlatban már bizonyított kinematikai kialakítás.
  • Biztonságos, frekvenciaugrásos szórt spektrumú jelátvitel (FHSS).
  • Világszerte elismert 2,4 GHz-es hullámhossz, amely a jelentősebb piacok mindegyikén érvényes rádiófrekvenciás előírásoknak eleget tesz.
  • Vezeték nélküli kivitel a gép akadálytalan mozgása és az egyszerű telepítés érdekében.
  • 1,00 μm 2σ ismétlési pontosság.

Bemutatjuk a QE sorozatot

Csökkentse a selejtarányt, növelje a termelékenységet és a nyereséget – a Renishaw szerszámgépeken használható mérőfejek segítségével ellenőrzése alatt tarthatja a megmunkálási folyamatot.

Egy olyan kis cégnél, mint a miénk, a szerszámgépeken használható mérőfejek költsége igencsak jelentős tétel, és sok gépkezelőnk aggódott, hogy ha hibázik, akkor kárt tesz bennük. A magától értetődő, könnyen használható, védelmi beállítással is ellátott felhasználói felület révén ez az aggodalom a múlté. Gépkezelőink most már jóval magabiztosabban és nyugodtabban végezhetik a munkájukat.

GM Enterprise (Tajvan)

GoProbe alkalmazás

Rendkívül megbízható rádióátvitel

A Renishaw rádió-mérőfejek frekvenciaugrásos szórt spektrumú (FHSS) technológiával működő rádióátvitelt használnak.

Az FHSS technológia révén a készülékek interferencia és a jelátvitel kiesése nélkül működhetnek, így még nagy rádiófrekvenciás sűrűségű környezetben is lenyűgözően megbízhatóan üzemelnek.

A Renishaw mérőfejek a világszerte elismert 2,4 GHz-es hullámsávot használják, és a világ minden táján megfelelnek a helyi rádiószabályozásoknak.

Interfész

Kompatibilis interfészek / jelátviteli egységek – RMI-Q és RMI-QE.

Következő lépések

Ha úgy gondolja, hogy az RTS megfelel az Ön céljainak, forduljon a helyi értékesítési képviselőhöz.

További információk

A Renishaw által biztosított előnyök

A Renishaw kitűnő hírnévnek örvend, mivel több mint 70 szerviz- és támogató irodánk hálózata révén megbízható támogatást nyújtunk ügyfeleinknek.

Technikai támogatást, képzést és tanácsadást kaphat, vagy alkatrészeket és tartozékokat vásárolhat jól felszerelt webáruházunkból.