RTP1 hőmérsékletmérő mérőfej a REVO® rendszerhez

Az új RTP1 hőmérsékletmérő mérőfej kiküszöböli a munkadarabon elhelyezendő hőmérséklet-érzékelők szükségességét

A munkadarab hőmérsékletének automatizált mérése 5 tengelyes koordinátamérőgép-platformon

RTP1 a REVO-hoz autóipari alkalmazásokban

Az RTP1 hőmérsékletmérő mérőfej jelentősen növeli a munkadarab hőmérsékletmérésének rugalmasságát a koordináta-mérőgépen. Automatikusan lecserélhető bármely más REVO mérőfejre a munkadarab vagy tétel mérési sorozatának bármely szakaszában. Ez lehetővé teszi, hogy a felhasználók automatikusan rögzítsék azt a hőmérsékletet, amelyen munkadarabot mérték, vagy a hőmérséklet változását egy vizsgálati ciklus során. Ekkor az ellenőrzés szüneteltethető, amíg az alkatrész el nem éri az elfogadható hőmérsékletet.

A mérőfej a munkadarab hőmérsékletének 5 °C és 55 °C közötti tartományában működik, és beépített túlfutás elleni védelemmel rendelkezik, illetve a REVO fej végtelen pozicionálási képességének segítségével a legtöbb munkadarabra pozicionálható.

Termékspecifikációk


25 °C hőmérsékleti pontosság0,5 °C
Munkadarab-hőmérséklet mérési tartománya5 °C és 55 °C között
A hőmérsékletmérés jellemző ideje
< 10 másodperc

Környezeti specifikációk


Üzemihőmérséklet-tartomány+10 °C és +40 °C között (+50 °F és +104 °F között)
Tárolásihőmérséklet-tartomány-25 °C és +70 °C között (-13 °F és +158 °F között)
Üzemi páratartalom
0% és 80% között (páralecsapódás-mentes)
Tárolási páratartalom
0% és 80% között (páralecsapódás-mentes)



RTP1 – rendszer leírása

RCP TC-2 port

RCP TC-2

Az RTP1 hőmérsékletmérő mérőfej teljes mértékben kompatibilis az MRS2 cserélőállvánnyal, és automatikusan lecserélhető a REVO rendszerhez kapható összes többi szondával.

A hőszabályozott RCP TC-2 port üzemi hőmérsékleten tartja a tárolás közben az RTP1 mérőfejet, és kompatibilis a Renishaw MRS és MRS2 állványrendszerekkel.

Meghosszabbított jótállás

A koordináta-mérőgépekhez tartozó új termékeinkhez a vásárlást követő 3 hónapon belül 3 éves garancia igényelhető, hogy Ön teljes nyugalommal használhassa őket. Vegye fel a kapcsolatot a területileg illetékes forgalmazóval.