Rögzítőelemek

A HS20 lézeres útmérőrendszer beállításának, beirányzásának és használatának megkönnyítése érdekében számos tartozék kapható.

Sugárnyalábvédő csőrendszer

HS10 lézeres skálákhoz használható, nagy hatótávolságokhoz tervezett védőcsőrendszer

A sugárnyalábvédő csőrendszer hosszú és rövid hatótávolságú lineáris optikák esetén egyaránt képes megvédeni a sugárpályát az anyagdaraboktól és a hűtőfolyadéktól, miközben állandó környezeti hőmérsékletet biztosít a mérő lézersugár számára.

A pozíció-visszacsatolás megbízhatósága szempontjából alapvető fontosságú a lézer stabil és pontos beirányzása és ennek fenntartása a tengely teljes hossza mentén. Nagy hatótávolságú alkalmazásoknál a beirányzás stabilitását kedvezőtlenül befolyásolhatják a lézersugár mentén kialakuló hőmérsékleti gradiensek, amelyekért általában a környezeti feltételek gyors változása a felelős.

A védőcsőrendszer része egy „levegőellátó” rendszer, amely a tengely teljes hossza mentén keringteti a levegőt, így védelmet nyújt a hőmérsékleti gradiensek kialakulásával szemben.

Jellemzők és előnyök

  • Sugárpálya-védelem - a sugárnyalábvédő csőrendszer jelenti a lézersugár utolsó védelmi vonalát az anyagdarabokkal és a hűtőfolyadékkal szemben.
  • Hőstabilitás - a védőcsőrendszerben található levegőellátó rendszer folyamatosan keringteti a levegőt, hogy a környezeti feltételek a tengely teljes hossza mentén állandók legyenek.
  • Moduláris konstrukció - a 3 m-es normál hosszúságú védőcső-elemekből moduláris védőcsőrendszer alakítható ki nagy tengelyhosszok esetén.

Pozicionáló lemez

HS20 pozicionáló lemez

A pozicionáló lemezt kifejezetten arra terveztük, hogy megkönnyítse a HS20 rendszer lézersugarának beirányzását a nagyobb gépeken.

A lemez a HS20 lézerfejre szerelt három állítólábbal együtt lehetővé teszi a vízszintes és függőleges síkban történő eltolást és elforgatást.

Jellemzők és előnyök

  • Egyszerű beirányzás - az eltolás és az elforgatás egyaránt rugalmasan végezhető, megkönnyítve a beirányzás folyamatát.
  • A lézer stabil rögzítése - stabil rögzítés, amely könnyedén elhelyezhető a gép oldalán.
  • Állítható optikai rögzítés – a pozicionáló lemez optikai rögzítésként szolgál, amelynek révén az interferométer-egység a többi komponenstől függetlenül állítható.
Vásárlás online

Termékinformációk