RMP60 (1. generáció)

Az RMP60-at (1. generáció) időközben az RMP60 váltotta fel, így az már nem rendelhető a Renishaw-tól.

A kapcsoló típusú tapintó mérőfej rádiófrekvenciás csatornán keresztül kommunikál a CNC-szerszámgép vezérlőjével a megmunkáló központon végzett munkadarab-beállítás és -ellenőrzés céljából.

Az RMP60 (1. generáció) ismertetése

Az RMP60 egy rádiós munkadarab-bemérő rendszer része, amely kiválóan alkalmazható nagyméretű megmunkáló központokon vagy olyan szerszámgépeken, ahol nehezen oldható meg, hogy a mérőfej és a vevőegység rálásson egymásra.

Az RMP60 részét képezi a beépített tapintó modul, mely kivételesen robusztus felépítést és megfelelő túlfutást biztosít.

Az RMP60 megfelel az FCC előírásoknak és a 2,4 GHz sávban működik. Az FHSS (frekvenciaugrásos szórt spektrum) technológia használatának köszönhetően interferenciától mentes jelátvitelt biztosít. Ez lehetővé teszi, hogy több rendszer működhessen egyidejűleg ugyanabban az üzemben anélkül, hogy egymás adását zavarnák.

Az integrált RMI vevő-interfész egység az RMP60 mérőfej és a szerszámgép vezérlése közötti adatátvitelt biztosítja.

A mérőfej M-kód, elfordulás vagy az alaptartóba épített kapcsoló által kiadott rádiófrekvenciás jellel aktiválható.

Telepítési útmutató

  • Telepítési útmutató:  RMP60 - rádiós munkadarab bemérő Telepítési útmutató: RMP60 - rádiós munkadarab bemérő

    Az RMP60 egy új generációs rádiós munkadarab bemérő rendszer része, amelyik kiválóan alkalmazható nagyméretű megmunkáló központokon vagy olyan szerszámgépeken, ahol a mérőtapintó és a vevőegység közötti közvetlen rálátást nehéz biztosítani.

EK MEGFELELŐSÉGI NYILATKOZAT