REVO 5-tengelyes mérési alkalmazások

A REVO® a Renishaw dinamikus új fej- és mérőfejrendszere. Egy forradalmian új termék, amely a lehető legnagyobb teljesítményt hozza ki a koordináta-mérőgépből, megőrizve a rendszer nagy pontosságát.

REVO mérési technikák

További információk a REVO mérési technikákról.
FejérintésekKörkörös szkennelésHengeres szkennelésTömítések hornyának szkennelése
REVO fejérintésekREVO körkörös szkennelésREVO hengeres szkennelésREVO tömítéshorony-szkennelés
Pásztázó szkennelés – egyenes síkPásztázó szkennelés – görbe síkMetszet szkennelése – lapátkerék-szegmens kerülete menténSzkennelés
REVO – egyenes sík pásztázó szkenneléseREVO – görbe sík pásztázó szkenneléseREVO metszet szkennelése – lapátkerék-szegmens kerülete menténREVO metszet szkennelése – lapátkerék-szegmens kerülete mentén

Szelepülékek és -vezetők mérése REVO rendszerrel

REVO szelepülék és szelepház szkennelése

A szelepülék és a szelepvezető mérése mindig is különösen nehéz feladat volt; csak rendkívül időigényes módszerek útján lehetett elvégezni, és sokszor még ezek sem szolgáltak megfelelő mérési eredményekkel.

A REVO rendszer és a Renishaw 5-tengelyes mérési technológiája drámai változást hoznak ezen a téren. Ezek használatával nagyon rövid idő alatt nagyon nagy mennyiségű adat vehető fel, amelyek alapján a szelepülékre és a szelepvezetőre vonatkozó elemzési paraméterek egyaránt kiszámíthatók. A módszer rendkívül jól teljesített az ismétlőképességi és reprodukálhatósági tesztek során.

További információk a REVO rendszer szelepülékek és szelepházak mérésében és elemzésében történő alkalmazásáról.