Rugalmas javítás és szakmai támogatás

A Renishaw szolgáltatáskínálata nem ér véget a telepítés befejezésével.

Gyors szerviz és támogatás

utólagos korszerűsítő mérnök

A Renishaw felismerte, hogy a CMM felhasználók magas rendelkezésre állási időt igényelnek, így a gyors szerviz és támogatás egyaránt létfontosságúak. A rendszer minden eleméhez (az UCC vezérlőt is ideértve) gyors „cserealapú javítási” szolgáltatás áll rendelkezésre, amit a helyi raktárkészletek fenntartása tesz lehetővé.

CMM támogatási oldalunkon keresztül online segédanyagok széles választéka érhető el. Ilyenek például a kereshető súgótémakörök, a legjobb gyakorlatokat bemutató oldalak, a szoftverjavítások, valamint a segítségkérések nyomon követhetősége.

Tanfolyamok a MODUS™ méréstechnikai szoftverrel kapcsolatos gyakorlati készségei fejlesztéséhez, és a rendszerében rejlő maximális teljesítmény megismeréséhez.

A legjobb gyakorlaton és iparági szabványokon alapuló tanfolyamainkon fejlesztheti készségeit a MODUS méréstechnikai szoftver használatával végzett műveletek, karbantartás és a szoftver különböző alkalmazásai terén.

Moduláris képzési programunk a gyakorlati feladatok és az elméletorientált tevékenységek olyan kombinációját kínálja, amely illeszkedik minden tanulási stílushoz, és szilárd alapokra helyezi szaktudását.

Kezdő, haladó és alkalmazásspecifikus tanfolyamokat biztosítunk az Ön folyamatos szakmai fejlődésének előmozdításához, illetve jelenlegi kompetenciaszintjének bővítéséhez.

Karbantartási szerződések

A Renishaw egy sor rugalmas karbantartási szerződéskötési lehetőséget biztosít az utólagos korszerűsítési szolgáltatásait igénybe vevő ügyfelei számára, ideértve a következőket:

  • szoftverkarbantartás
  • helyszíni kiszállás kalibrálási, megelőző karbantartási és vészhelyzeti támogatási szolgáltatások esetén
  • munkaidőn kívüli támogatás
  • felzárkóztató szoftvertréningek

Mindegyik szerződés testre szabott, így Ön kiválaszthatja azt a szolgáltatáskombinációt, amely leginkább megfelel az igényeinek, a kihasználatlan napokat pedig ezzel egybekötve rugalmasan átviheti a következő időszakra.

Fedezze fel koordináta-mérőgépei rejtett tartalékait!

Olvassa el az alábbi tanulmányt, amely bemutatja, hogyan javítható a meglévő koordináta-mérőgépek mérési képessége és teljesítménye a legmodernebb szoftver, vezérlőegység és érzékelős technológiák utólagos telepítése által.

  • Publikáció:  Fedezze fel koordináta-mérőgépei rejtett tartalékait!

    A méretellenőrzés minden gyártó cég számára létfontosságú, mert lényeges információkat szolgáltat a gyártási folyamatok ellenőrzéséhez és a termék minőségének vizsgálatához. A régebbi koordináta-mérőgépek azonban hátráltathatják a munkát, ha nem képesek lépést tartani a változó mérési követelményekkel. A szenzor technika, a méréstechnikai szoftverek és a vezérlési technológiák terén végzett fejlesztéseknek köszönhetően lehetőség nyílik a meglévő koordináta-mérőgépek átalakítására, ami nagyobb pontosságot, gyorsabb méréseket, több automatikus funkciót és új képességeket biztosít a CAD alapú programozás előnyeinek teljes körű kihasználásával. A jelen gazdasági helyzetben gazdasági és környezetvédelmi szempontból is a meglévő gép felújítása nyújt ésszerű megoldást.

Elérhető a Renishaw-nál és tanúsítvánnyal rendelkező gépkorszerűsítési partnereinknél

Meghosszabbított jótállás

A koordináta-mérőgépekhez tartozó új termékeinkhez a vásárlást követő 3 hónapon belül 3 éves garancia igényelhető, hogy Ön teljes nyugalommal használhassa őket. Vegye fel a kapcsolatot a területileg illetékes forgalmazóval.

Termékinformációk