Renishaw tapintószárak a FARO® karokhoz

A Renishaw kibővítette átfogó tapintószár-választékát, mely így tartalmazza a FARO® karos mérőfejekhez használható tapintószárak termékcsaládját is.

Renishaw tapintószárak a FARO karokhoz

Ezek a tapintószárak kifejezetten a FARO hordozható karos koordináta-mérőgépeken való használatra lettek kifejlesztve, és több különböző átmérőben kaphatók. Robusztus kialakításuk és felépítésük az 5-ös osztályú cirkónium gömböknek köszönhető, amelyek nagy törési szilárdsággal bírnak. A cirkónium egy rendkívül szívós kerámiaanyag, amely majdnem olyan kemény és kopásálló, mint a rubin. Felületi jellemzői miatt ideális az öntöttvas munkadarabok üzemszerű letapogatására.

A gömböket olyan különleges technológiával rögzítettük ütésálló ragasztóval a nagy szilárdságú volfrám-karbid szárhoz, hogy a kötés rendkívüli merevségének köszönhetően gyakorlatilag elpusztíthatatlan.

A FARO karokhoz való Renishaw tapintószárak elérhetők 11/4-20 UN és M6-os menettel is.

Kiegészítők

A Renishaw számos különböző kiegészítőt is kínál. Ezek közé tartozik egy átfogó készlet, hosszabbítók, csavarok és adapterek, valamint méréstechnikai készülékek és méréstechnikai befogóasztalok.

Fedezze fel választékunkat

Termékkínálatunkban megtalálhatók a cirkónium gömbös és különböző menetméretű volfrám-karbid pontmérőfejek, valamint a különféle alkalmazási igényeknek megfelelő tartozékok választéka is. A további információkat és a teljes termékpalettát lásd a tapintószárakkal és kiegészítőkkel kapcsolatos kiadványunkban.

Renishaw tapintószárak a FARO karokhoz alkalmazás galéria