Renishaw hírek

A Renishaw vállalattal és termékeivel kapcsolatos legfrissebb hírek

 • A Renishaw intelligens gyártási megoldásai a MachTech 2019

  MachTech 2019 A Renishaw a precíziós műszaki tervezési és gyártási technológiákat kínáló, fejlett folyamatszabályozási megoldások egész sorát mutatja be a kiállításon (Kiállítás időpontja: 2019. május 14-17).

 • A Renishaw új, innovatív útmérőskálája új lehetőségeket tartogat

  RKLC close-up A méréstechnika globális szakértője, a Renishaw egy új, hordozófelülethez kalibrált útmérőskálát vezetett be, amely alkalmazkodik az alatta lévő hordozófelület termikus viselkedéséhez. Az RKLC útmérőskála egy robusztus, 6 mm széles, rozsdamentes acélból készült szalag, amely csupán 0,15 mm vastag. A skála kompatibilis a Renishaw VIONiC™, TONiC™ és QUANTiC™ inkrementális útmérőkkel.

 • Az új beirányzó lézerrendszer tovább bővíti a Renishaw gépkalibrálási megoldásainak választékát

  Squareness measurement using XK10 on a machine tool A Renishaw új XK10 beirányozó lézerrendszerét a szerszámgépek gyártása és beirányozása során történő használatra fejlesztettük ki, azzal a céllal, hogy ne legyen szükség etalon darabokra. A rendszer lineáris sínek egyenességének, derékszögűségének, síkhelyességének és szintezésének ellenőrzésére, valamint a forgó gépek orsóirányának és egytengelyűségének felmérésére használható. Ezek a tényezők a gép összeállítása közben az XK10 használatával, a rendszer valós idejű adatmegjelenítő funkciója rév

 • Az új QuickLoad™ sínrendszer gyorsabbá, hatékonyabbá és pontosabbá teszi a munkadarabok ellenőrzését

  Renishaw QuickLoad rail and plates A Renishaw örömmel jelenti be, hogy a QuickLoad™ sínrendszer képében újabb taggal bővítette méréstechnikai befogóeszközeinek kínálatát. A QuickLoad sínrendszert koordináta-mérőgépeken történő használatra fejlesztették ki, és a mindkét oldalon gyorskioldós mágnesekkel és illesztőcsapokkal a sínhez kapcsolódó QuickLoad mérőlapokkal együtt használva biztos rögzítést garantál.

 • Rekordgyorsaságú gyártásfejlesztés a vákuum öntészet révén az automata gyümölcspréseket gyártó Zumex cégnél

  Zumex vacuum cast parts and feeder tube Az élelmiszer- és italgyártás olyan ágazat, amelyben a verseny kiélezett, és a vállalatok folyamatosan keresik a költségcsökkentő megoldásokat. A professzionális gyümölcspréseket gyártó Zumex nemrégiben vásárolt egy Renishaw 5/01 PLC vákuumos öntőgépet, amely lehetővé tette gyártási ciklusaik felgyorsítását, illetve a más cégektől igénybe vett szolgáltatások költségeinek csökkentését.

Új történeketek kategóriánként