Rendszerek korszerűsítése

A Renishaw számos korszerűsítést kínál meglévő ügyfeleinek, hogy a legjobb megoldást biztosítsa.

Forduljon hozzánk bizalommal, és ossza meg velünk az igényeit

Kalibrációs termékeink szakértői készséggel állnak rendelkezésre, hogy beszélgessenek Önnel a korszerűsítési lehetőségekről, és segítsenek megválaszolni kérdéseit.

Kapcsolat

Korszerűsítsen most, hogy továbbra is élvezze a Renishaw gépmérési megoldásainak előnyeit.

Korszerűsítés ML10-ről XL-80 típusra

A Renishaw különféle kedvező árú korszerűsítő csomagokat kínál XL-80 lézeres rendszerre, melyek mindent tartalmaznak, amire szüksége lehet az ML10/EC10 rendszer XL-80/XC-80 rendszerre való korszerűsítéséhez.

Az XL-80 az ML10 rendszerhez képest jelentős teljesítménybeli és működési előnyöket kínál. A lézer rendkívül stabil lézernyalábot hoz létre, amelynek hullámhossza visszavezethető a nemzeti és nemzetközi etalonokra.

Az XL-80 rendszer teljes mértékben, visszamenőlegesen is kompatibilis a meglévő ML10 optikával és beállítási rendszerekkel. Az XL-80-hoz a CARTO szoftvercsomag három alkalmazásból áll:

 • Capture a lézeradatok gyűjtésére
 • Explore az adatok nemzetközi szabványoknak megfelelő elemzésére, és PDF-jelentések egyszerű készítésére
 • Compensate a geometriai hibajavításra a speciális követelményeknek megfelelő kompenzációs fájlok segítségével.

Korszerűsítés RX10-ről XR20 típusra

Az XR20 forgótengely-kalibrátor megőrizte az RX10 forgótengely-kalibrátor pontosságát, ismétlőképességét és automatikus működését, de nagyobb rugalmasság, egyszerűbb beállítás és kezelés, valamint általánosságban gyorsabb mérés jellemzi.

A Renishaw szeretné, ha a lehető legtöbb RX10 felhasználó profitálna az XR20 forgótengely-kalibrátor előnyös tulajdonságaiból. A vásárlási döntés megkönnyítése érdekében beszámítási kedvezményeket kínálunk.

A beszámítási árkedvezmény akkor érvényes, ha a felhasználó hiánytalan és teljesen működőképes RX10 készletet juttat vissza hozzánk. Működésképtelen, sérült vagy hiányos készlet esetén a Renishaw saját belátása szerint ítélheti meg, beszámítja-e azt. Még ha el is fogadják, a beszámítás nyomán érvényesíthető árkedvezmény kisebb lesz.

QC20 esztergaadapterrel

Korszerűsítés QC10-ről QC20 rendszerre

Úgy gondoljuk, hogy a QC20 körteszt előnyei meglévő felhasználóinkat is meggyőzik majd arról, hogy érdemes váltani.

Annak érdekében, hogy ez a lehető legegyszerűbben történhessen meg, a cserekészlet tartalmát és árát úgy alakítottuk, hogy a felhasználó a lehető legkisebb költséggel válthasson a QC20 körtesztre; gyakorlatilag egy „alapszintű korszerűsítő készletet” kínálunk, amelyet tetszés szerint bővíthet a külön megvásárolható cserekészletek, -alkatrészek és egyéb tartozékok segítségével.

Ez lehetővé teszi meglévő felhasználóink számára, hogy csak az igényelt funkciókért fizessenek (egyes régiókban „összevont” készletek is kaphatók).

QC20 körteszt korszerűsítő készlet

Adja le QC10 körtesztelőjét, és cserébe a teljes új készlet árának kevesebb mint feléért juthat hozzá a QC20 körteszt korszerűsítő készlethez.

A készlet tartalma:

 • QC20 körteszt
 • Befogószár
 • Központi ülék
 • Akkumulátor
 • Ballbar 20 szoftver és használati útmutató (letölthető)
 • Beállítógömb
 • Gépre ragasztható hitelesítési címkék
 • Kulcskészlet

A csomagolás tökéletesen illeszkedik a QC10 körtesztelő táskájába (ez a 2001 után gyártott, fémvázas táskára vonatkozik), de opcionálisan QC20 körteszttáska is beszerezhető.

QC20 körteszt – további opciók

QC20 körteszt-kiegészítőink választéka a QC20 körteszt funkcionalitását és hordozhatóságát bővíti ki.

QC20 készlet részleges körív-vizsgálatokhoz

A készlet módosított központi ülékből és befogószár-hosszabbítóból áll. Ennek köszönhetően a QC20 körteszttel 220°-os részleges körívvizsgálat végezhető.

Annak a ténye, hogy a vizsgálat mindhárom síkban (XY, XZ és YZ) elvégezhető a központi ülék áthelyezése nélkül, jóval egyszerűbbé teszi a vizsgálat előkészítését, és első ízben valódi volumetrikus kiértékelést tesz lehetővé.

QC20 adapter kis körök vizsgálatához

A kis körök vizsgálatára szolgáló QC10 adapter nem kompatibilis a QC20 körteszttel.

A meglévő felhasználók megvásárolhatják a kis körök vizsgálatára szolgáló QC20 adaptert, amelyet egyszerűen rácsavarozhatnak a QC20 körtesztegységre. Az 50 mm-es körteszt-kalibrátor kompatibilis a QC20 és QC10 körtesztekkel.

Hordtáska QC20 körteszthez

A QC20 körteszthordtáska a kis körök vizsgálatára szolgáló adapterkészlet és a VTL adapter egy táskában való szállítására szolgál.

Vásárlás online

Termékinformációk