Rendszer kiegészítők

Az állvány és az állványadapter rugalmas rögzítési lehetőségeket kínál az XL-80 lézeres rendszerhez. A biztonságos és kényelmes tároláshoz és szállításhoz hordtáskák kaphatók.

Állvány és állványadapter

Amennyiben nem pontosan az adott célra tervezett mérőkészüléket használ, akkor valószínűleg szüksége lesz egy állványadapterre (és legtöbb esetben állványra is), hogy a mérendő tengelyhez képest megfelelő helyzetbe állítsa a lézersugarat.

  • XL-80 az adapteren Az XL rendszerhez kifejlesztett rögzítőállvány-adapterrel az XL-80 egység precízen forgatható el különféle szögekben és tolható el a tengely mentén. Kialakításánál fogva az állványadapter a lézeregységen maradhat, ami megkönnyíti a tárolását, és meggyorsítja a beállítást.
  • A „gyorsreteszelő” szerkezetnek köszönhetően az egység gyorsan és biztonságosan rögzíthető az állványhoz. Olyan alkalmazásoknál, ahol a készüléket nem célszerű állványra szerelni (például ha közvetlenül egy szerszámgép asztalára fogatnánk fel), a lézer és az adapter egy M8-as metrikus menettel rendelkező kiegészítő adapterrel egyszerűen rögzíthető a legtöbb típusú normál mágnestalpra.
  • Az új univerzális átfogó tesztek sorozatának vetettük alá annak érdekében, hogy kompakt és kis súlyú, de ugyanakkor stabil és állítható alapot biztosítson a lézer számára.
  • Az állványoknak, állványadapternek és a lézeres egység állítható talpának köszönhetően a felhasználó teljes körűen beállíthatja az XL-80 egység által kibocsátott lézersugár irányzását.

Univerzális állvány

Univerzális állvány ML10 rendszerhez

Segítségével a lézersugár 0,54 és 1,56 m magasság között bárhová pozícionálható. Összecsukva 64 cm hosszú, tömege pedig kevesebb mint 4 kg.

Külön XL-80 állványadapter-készlet szükséges hozzá (tartalmazza az adaptert és az állványadaptert).

Cikkszám: A-9908-0295

Szövetből készült hordtáska

Szövetből készült hordtáska az XL-80 állványa számára

Szorosan záró nejlonszövésű hordtáska műanyag merevítőbetétekkel. A könnyű szállíthatóság érdekében füllel, vállpánttal és az XL rendszer hordtáskájához történő rögzítést lehetővé tevő pánttal rendelkezik.

Cikkszám: M-9908-0527

XL lézeregység-rögzítő adapterkészlet

XL-80 állványadapter

A lézeregység 72 mm-rel tolható el, és a merőleges tengely mentén is elforgatható. A könnyű tárolhatóság érdekében 3 recézett csavarral rögzíthető a lézerhez. Az állványra vagy mágnestalpra történő rögzítést hibatűrő, gyorskioldós mechanizmus teszi lehetővé.

Cikkszám: A-9908-0700

Hordtáskák

A Renishaw lézeres rendszerének tervezésekor fontos szempont volt a hordozhatóság. A Renishaw hordtáskák egész skáláját kínálja, amelyben minden felhasználó megtalálhatja a rendszeréhez megfelelő méretű táskát.

A hordtáskákkal megóvhatja értékes rendszerét a tárolás és szállítás során.

A rendszer hordtáskái katonai előírásoknak megfelelő, fröccsöntött műanyagból készülnek, beépített kerekekkel és fogantyúkkal.

Teljes XL rendszer hordtáskája

Teljes XL rendszer hordtáskája nyitott állapotban

Hordtáska a teljes XL rendszerhez: a teljes XL rendszer belefér, az összes mérő- és kiegészítő optikával együtt.

Fröccsöntött, vízálló és porálló hordtáska a könnyű szállítást segítő beépített húzófogantyúval és kerekekkel. A nagyméretű hordtáskában található tálca kivehető, így tovább növelhető a rendelkezésre álló tárolóhely.

560 mm x 455 mm x 265 mm. Teli állapotban 16–25 kg.

Cikkszám: M-9908-0314

XL rendszer alapkivitelű hordtáskája

XL-80 rendszer hordtáskája

Az XL rendszer alapkivitelű hordtáskája: az XL rendszer szállítására szolgál, a lineáris és szögmérésekhez használható mérési és optikai kiegészítőkkel együtt.

560 mm x 351 mm x 229 mm. Teli állapotban 12–17 kg.

Cikkszám: M-9908-0313

Kábelek és áramellátás

Az XL-80 lézeres egység és az XC-80 kompenzáló egység egyaránt közvetlen USB-kapcsolattal csatlakozik a számítógéphez. A rendszerhez tartalék- és hosszabbítókábelek egész sora kapható.

Cikkszám

Termék
A-9908-0299Univerzális tápegység-készlet
A-9908-0286USB-kábelkészlet (5 m)
A-9908-0932XC-érzékelőkábel (5 m)
A-9908-0329Aux I/O csatlakozókészlet

Termékinformációk