Raman Connect

Üdvözöljük a Raman Connect felületén: Válogatott és témába vágó cikkek, videók, bemutatók és vélemények, melyek segítségével felfedezheti a Raman-spektroszkópiában rejlő lehetőségeket.

Raman connect

Témába vágó cikkek

Tudjon meg többet a Raman-spektroszkópia lehetőségeiről a Renishaw alkalmazások szakértőitől, valamint vásárlóink nemzetközi hálózatától származó blogok, vélemények és kutatási részletek segítségével.

További információ

Raman webinárium a számítógépen fejhallgatóval

Webináriumok

Nyerjen értékes bepillantást az alkalmazásaink szakértőiből álló nemzetközi csapatunktól. Nézzen előadásokat élőben vagy igény szerint, hogy többet tudhasson meg termékeinkről, valamint az alkalmazási területek széles köréről.

További információ

Raman online bemutatók

Videók

Látogasson el a YouTube lejátszási listánkra, hogy megtekintse a termékbemutatásokat és alkalmazási példákat a Raman-spektroszkópia területén.

További információ

A Raman-mikroszkóp kézi beállítása

Hogyan működik a Raman-eljárás?

A Raman-spektroszkópia használatával részletesebb képet kaphat az anyagok szerkezetéről. Fedezze fel az alapelveket itt.

További információ

Raman prospektus – minta

Szakirodalom

Fedezze fel széles termékkínálatunkkal, az alkalmazási lehetőségekkel és a műszaki jellemzőkkel kapcsolatos információkat letölthető formában.

További információ

 

Értesüljön a legújabb frissítésekről

Legyen naprakész a legfrissebb híreinkkel, webináriumainkkal, alkalmazási jegyzeteinkkel és termékbemutatóinkkal, amelyeket közvetlenül a postaládájába küldünk.

Feliratkozás