QuickLoad™ sínrendszer

Fokozza az ellenőrizhető munkadarab-mennyiséget, takarítson meg időt, és javítsa műveletei pontosságát a Renishaw QuickLoad™ sínrendszerével.

Ismerje meg a QuickLoad sínrendszert

Optikai mérőrendszerekhez használható QuickLoad sarokelem- (QLC) sorozatunk műszaki alapjait felhasználva a Renishaw kifejlesztette a koordináta-mérőgépekhez való QuickLoad sínrendszert. A QuickLoad sínrendszerrel egyszerre fokozható a sebesség és a rugalmasság, valamint tartható fenn az ismétlőképesség és a reprodukálhatóság a mérőlapok koordináta-mérőgépre helyezésekor és ott történő beigazításakor. A QuickLoad sínrendszerrel semmi sem szab gátat a munkadarabok gyors ellenőrzésének és kiadásának.

Gyors, hatékony és pontos

A QuickLoad sínrendszer gyorsan, könnyen és nagy ismétlőképességgel használható, így a felhasználó egyszerre több mérőlapon is elrendezheti az ellenőrizni kívánt munkadarabokat, majd hatékonyan a sínre helyezheti őket, így az ellenőrzés a maximális hatékonysággal folyhat. Egyszerű használata révén a rendszer mindenféle külön oktatás nélkül azonnal használatba vehető, az ellenőrzési művelet megszakítása nélkül.

A speciális kialakítású QuickLoad mérőlapok mindkét oldalon gyorskioldós mágnesekkel és illesztőcsapokkal kapcsolódnak a QuickLoad sínhez. Ennek a megoldásnak köszönhetően a lapok úgy helyezhetők el és rögzíthetők, hogy a lehető legnagyobb ellenőrzési mennyiséget biztosítsák, utolérhetetlenül nagy ismétlőképesség mellett.

Rugalmas, mégis robosztus

A QuickLoad sín sokoldalú rendszere jóvoltából rugalmasan rendezhetők el a mérni kívánt munkadarabok, ezáltal robosztus rögzítési megoldás alakítható ki.

A sín olyan kivitelű, hogy a koordináta-mérőgép teljes mérőtere a lehető legnagyobb mértékben kihasználható lehessen. A sín a koordináta-mérőgép gránitasztalának bal oldalára, jobb oldalára vagy közepére, illetve egy meglévő moduláris mérőlapra is helyezhető és rögzíthető. Ennek köszönhetően egyszerre több lap és konfiguráció is használható, amelyek a QuickLoad sín egyik vagy mindkét oldalán kapnak helyet.

Csúcsminőség

A Renishaw jelölt moduláris befogóeszközeinek széles választékával és a FixtureBuilder szoftverrel együtt használva az alfanumerikus jelöléssel ellátott mérőlapok segítségével a felhasználó minden egyes alkalommal ugyanúgy rendezheti el a munkadarabokat.

A QuickLoad sínrendszer optimális használhatóságát a Renishaw piacvezető Nituff® márkanevű, keményanodizált alumínium QuickLoad mérőlapjai segítik elő, amelyek alapesetben M6-os, külön kérésre pedig M4, M8 és 1/4-20 furatmérettel kaphatók. Különféle készletek széles választéka érhető el, amelyekkel többféle lapméret és összeállítás kombinálható, ami valóban rugalmas használhatóságot garantál.

 

Következő lépések

Látogasson el a Renishaw webáruházába, vagy keresse fel a Renishaw helyi értékesítési képviseletét még ma, és rendelje meg a QuickLoad sínrendszert, hogy hatékonyabbá tehesse ellenőrzési műveleteit.

Letöltések

QuickLoad™ sínek a gyakorlatban – galéria