Primo™ zseton

Mi az a Primo™ zseton?

A Primo rendszer használati díját csak akkor kell kifizetnie, ha folytatni akarja a rendszer használatát. Ezt a díjat hat havonta zseton megvásárlásával fizetheti ki.

Minden Primo rendszer ára tartalmaz egy hat hónapos zsetont, így megtapasztalhatja az előnyeit, mielőtt további zsetont vásárolna.

Mit kínál a Primo zseton?

  • Ha növelni tudja a termelékenységét, akkor a zseton ára várhatóan gyorsan megtérül.
  • Ha nem találja előnyösnek a Primo rendszert, akkor nem kell több zsetont vásárolnia.
  • Amíg a hat hónapos zseton aktív, a Primo Total Protect* szolgáltatás a Primo rendszer összes komponensét védi a véletlenszerű sérüléssel szemben.

* A Felhasználási feltételek szabta kereteken belül.

Hogyan működik a Primo zseton?

A Primo rendszer csak akkor működik, ha nem járt le a használati időtartam.

A használati időtartammal kapcsolatos információ a zsetontól a Primo interfészhez jut. Az interfészben lévő óra elkezdi visszafelé számolni a hátralévő napokat (amikor a Primo rendszerbe új zsetont helyeznek), és folyamatosan számol a zseton lejártáig. A rendszer használati időtartamát bármikor meghosszabbíthatja; ez hozzáadódik az éppen még rendelkezésre álló használati időhöz.

Kétféle díjkonstrukció érhető el:

  • A hat hónapos zseton – a Primo CREDIT-6 – hat hónapon keresztül teszi lehetővé a Primo rendszer működését. Rugalmasságot nyújt a díjfizetés tekintetében: ha egy ideig nincs szüksége a Primo rendszerre, akkor késleltetheti a Primo zseton megvásárlását, amíg újra szüksége nem lesz a Primo rendszerre.
  • A bővítőzseton – a Primo CREDIT-U – egyszeri díjfizetést követően a Primo rendszer korlátlan használatát biztosítja.

További információk