Primo™ Total Protect

Nyugodtan dolgozhat – védelmet biztosítunk eszközei számára

A Primo™ Total Protect segítségével magabiztosan használhatja a Primo rendszert, annak tudatában, hogy védelmet élvez a véletlen károsodással szemben. A zseton által biztosított 6 hónapos használati időszak alatt a Primo rendszer összes komponense védelem alatt áll a véletlen károsodással szemben. Primo mérőfejét ingyenesen kicseréljük, ami gondtalanná teszi a mérést*.

* A Felhasználási feltételek szabta kereteken belül.

A Primo Total Protect működési elve?

A Primo Total Protect a 6 hónapos Primo zseton megvásárlásakor és regisztrálásakor aktiválódik, és a Primo rendszer (Primo rádiós munkadarab-bemérő, Primo rádiós 3D szerszámbemérő és Primo interfész) védelmét biztosítja a zseton és a rendszer sorozatszámainak regisztrálásától számított hat hónapig. A regisztrálható 6 hónapos zsetonok száma nem korlátozott, így rendszere mindig védelem alatt állhat.

Ha már használ Primo rendszert, akkor az alábbi hivatkozáson keresztül regisztrálva aktiválhatja a Primo Total Protect védelmet. Egyszerűen írja be a rendszer komponenseinek sorozatszámait a zseton számával együtt, és a zseton érvényességének hat hónapos időtartama alatt a szolgáltatás védelmet nyújt rendszere számára.