Műanyag és fém vákuumos öntés

A professzionális műanyag vákuumos öntőgépek, szolgáltatások és fogyóeszközök gyártója és szolgáltatója

Vákuumos öntőgépek szállítása kisszériás termeléshez és fém alkatrészek öntéséhez

A Renishaw gépválasztéka teljes körű műanyag-öntészeti megoldást nyújt a manuális gépektől a nagy teljesítményű, számítógép-vezérelt, automatizált berendezésekig a gazdaságos kisszériás termeléshez, végfelhasználói eszközökhöz és prototípusokhoz – egy öntőformából legfeljebb 50 alkatrészt előállítva.

A vákuumos öntést egy sor iparág, például az autóipar, az orvosi és tudományos, kreatív és szórakoztatóipar alkalmazza, továbbá fogyasztói cikkek előállítására használják.

Emellett a Renishaw gyanták széles választékát is kínálja az Ön alkalmazásához; kérjük, tekintse meg termékismertetőinket, amelyekből többet tudhat meg róluk.

Ismerje meg, hogyan működnek vákuumos öntőrendszereink

  • Vacuum casting products and process [en]

    Renishaw provides a full solution for vacuum casting with a range of machines, from manual to high capacity computer automated, for the economic production of short run, end use parts and prototypes - up to 50 parts from a single mould.

Széles anyagválaszték és teljes körű fémalkatrész-szolgáltatás

Javasoljuk és egyben kínáljuk a hőre lágyuló műanyagok piacát vezető minőségű műgyantáink átfogó választékát, így a rugalmas és nagy teljesítményű műgyantákat, ideértve az ABS (akrilnitril-butadién-sztirol) gyantát, a hőálló ABS-t és az égéskésleltető UL94V0- és FDA- (Food and Drug Administration) konform műanyagot.

Szakértelmünk kiterjed a teljes körű fémalkatrész-öntészeti szolgáltatásunkra, melyhez saját gyártású viasz öntőmintáinkat alkalmazzuk.

Gépeink megbízhatósága és az általuk előállított termékek minőségi színvonala lehetővé teszi, hogy a Renishaw portfólió egyéb kisszériás alkatrészeit vagy egyéb minőségi műszaki termékeit is mi gyártsuk, például a Dynascan és Quarrymantermékeket.

A Renishaw mérnöki szakértelme

Vákuumos öntőgépeink saját tervezésűek és építésűek, a Renishaw szakértő mérnökeinek munkáját dicsérik. Szakembergárdánkat sokéves tapasztalattal rendelkező szakértők alkotják több mint 25 éves vákuumöntési tapasztalattal a hátuk mögött, akik készséggel nyújtanak tanácsot a gépek és az anyagok kiválasztásával kapcsolatban – 32 országban 70 irodából álló saját hálózatunk a Renishaw valamennyi termékét biztosítja.

Prospektus

Kiadvány:  Kiadvány:  Vákuumos öntőrendszerek Termékismertető: Vákuumos öntőrendszerek

A Renishaw vákuumos öntőrendszerei ideális megoldást kínálnak a kisszériás gyártásához. Egy szilikon öntőforma akár 50 alkalommal is használható, mielőtt újat kell készíteni.