OMP40-2 optikai jelátvitelű mérőfej

Kis és közepes méretű megmunkáló központokon és kisméretű többfunkciós gépeken végzett munkadarab-ellenőrzéshez és műveletbeállításhoz.

Rugalmas mérési megoldás.

Megbízható modulált optikai jelátvitel.

Kiemelkedő teljesítmény a selejtarány csökkentése és a nyereség növelése érdekében.

Ultrakompakt mérőfej

Az OMP40-2 egy ultrakompakt, 3D-s kapcsoló típusú tapintó mérőfej, optikai jelátvitellel. Munkadarab-beállítás ellenőrzésére használatos kis és közepes méretű megmunkáló központokon, valamint az egyre növekvő számú, kisméretű HSK alaptartóval és kis kúpszögű orsóval felszerelt, nagy sebességű gépeken.

Kompatibilis a Renishaw összes optikai vevőegységével, így a felhasználók egyszerűen korszerűsíthetik meglévő berendezéseiket.

Jellemzők és előnyök

  • A gyakorlatban már bizonyított kinematikai kialakítás.
  • Kivételes ellenállás a fényinterferenciával szemben a modulált jelátvitel révén.
  • 360°-os jelátviteli tartomány.
  • Ultrakompakt kialakítás.
  • 1 μm 2σ ismétlőképesség.

Korábban egy 4,5 órás megmunkálási feladat beállítása 1,5 óráig is eltarthatott; ezt egyszerűen tarthatatlannak éreztük. Most ugyanezt a beállítást 10 perc alatt el tudjuk végezni; ennek köszönhetően 1 óra 20 percnyi idő szabadul fel, amit a tényleges bevételt termelő fémforgácsolási munkákra fordíthatunk.

Sewtec Automation

OMP40-2 működésben

További információk

OMP40-2 – felhasználó szakirodalom

A telepítési és használati útmutatók, valamint a megfelelőségi információk a műszaki segédanyagok könyvtárában érhetők el.

A Renishaw által biztosított előnyök

A Renishaw kitűnő hírnévnek örvend, mivel több mint 70 szerviz- és támogató irodánk hálózata révén megbízható támogatást nyújtunk ügyfeleinknek.

Technikai támogatást, képzést és tanácsadást kaphat, vagy alkatrészeket és tartozékokat vásárolhat jól felszerelt webáruházunkból.

OMP40-2 – képek

Interfész

Kompatibilis interfészek / jelátviteli egységek – OMI‑2, OMI‑2C, OMI‑2T, OSI OMM‑2-vel.

Moduláris rendszer

OMP40M Lehetővé teszi az alapesetben nem hozzáférhető jellemzők ellenőrzését.

Trigger Logic alkalmazás

A Trigger Logic™ alkalmazás egyszerűbbé teszi a Renishaw szerszámgépeken használható mérőfejeinek konfigurálását. Az alkalmazás megkönnyíti a felhasználó számára a Renishaw mérőfej beállításainak áttekintését, konfigurálását és módosítását. Az alkalmazás rádiós mérőfejekkel is használható a mérőfej beállításához és párosításához.

Töltse le az alkalmazást:

A Google Play ikonja Az App Store ikonja

Trigger Logic alkalmazás