Eredeti tartozékként (OEM) beépíthető Raman termékek

A Renishaw a végfelhasználóknak szánt rendszerek mellett OEM (eredeti tartozékként beépíthető) Raman termékeket is kínál.

Tőlünk megtudhatják az OEM berendezés ellátói és forgalmazói, hogy hogyan integrálhatják ezeket a termékeket, illetve hogyan bővíthetik a meglévő készülékek funkciókínálatát a Raman-elemzés képességével ügyfeleik problémáinak megoldása érdekében.

A Renishaw örömmel működik együtt olyan vállalatokkal, amelyeknek OEM-megoldásra van szükségük egy adott alkalmazási területen, illetve azokkal a műszergyártókkal, akik új kooperációs lehetőségeket látnak a rendszerben, illetve ilyeneket kínálnak.

Kapcsolat

Példa OEM megoldás: RA800-as sorozatú asztali Raman rendszer

Az RA800 egy flexibilis, nagy teljesítményű műszersorozat, amely a Renishaw konfigurációs lehetőségeinek köszönhetően egyedi igényekre szabott vegyi és anyagtudományi elemzési megoldásokat kínál számos alkalmazási területen.

SA1000 OEM Raman rendszer

Könnyű használat

Egyszerűsége és könnyű használhatósága révén az RA800-as sorozat ideálisan használható különféle rutinfeladatok ellátására laboratóriumokban, illetve gyártósorokon és azok közelében. Ezt a berendezést kifejezetten olyan felhasználóknak terveztük, akik nem rendelkeznek tapasztalattal a Raman-spektroszkópia és a hasonló technológiák terén.
SA1000_OEM_Raman_System

Egyedi beállítások

A Renishaw több konfigurációt is kínál az RA800 Raman analizátorokhoz, amelyek gerjesztési hullámhosszukban, a lefedett spektrumban, a minták kezelésében és az alkalmazott szoftver terén térnek el egymástól. Ennek köszönhetően a rendszer mindig optimálisan igazodik ügyfelei igényeihez.
Raman-képek biokémiai anyagról

Minták elemzése

A Raman-képek és -spektrumok gyors rögzítése az automatizált adatfeldolgozással és -elemzéssel karöltve gyors eredményeket garantál. Azonosíthat ismeretleneket, számszerűsíthet keverékfrakciókat, és meghatározhat részecskeméretet.

Szeretne többet megtudni?

Helyi képviselőnk örömmel segít kérdései megválaszolásában.
Képviselőnkkel az űrlapot kitöltve vagy e-mail útján léphet kapcsolatba.

Kapcsolat

Értesüljön a legújabb frissítésekről

Legyen naprakész a legfrissebb híreinkkel, webináriumainkkal, alkalmazási jegyzeteinkkel és termékbemutatóinkkal, amelyeket közvetlenül a postaládájába küldünk.

Feliratkozás