Nagy hatótávolságú lézeres útmérőtermékek

HS20 lézeres útmérő HS20 lézer

A Renishaw HS20 lézerfej a hosszú tengelyű, nagy pontosságú lineáris pozíció-visszacsatoló alkalmazásokhoz használható érintésmentes interferometriás útmérőrendszerek központi eleme.

RCU10 compensator unit and sensors RCU10 valós idejű négyszögjel-kompenzációs rendszer

A rendszer környezeti érzékelőket használ a gép környezeti körülményeinek felügyeletére, és gondoskodik a pozíció-visszacsatolás jeleinek valós idejű kompenzációjáról.

Lineáris optikai készlet Lineáris optika

A lineáris interferométerekhez kapható alapkivitelű optikai készlet legfeljebb 30 m hosszúságú tengelyekhez használható.

Nagy hatótávolságú lineáris optika Nagy hatótávolságú lineáris optika

Az interferométerekhez kapható, nagy méretű saroktükröt és periszkópot alkalmazó nagy hatótávolságú optikai készlet legfeljebb 60 m-es tengelyhosszig alkalmazható.

LS06 sugárterelő LS06 lézersugár-terelő

A vízszintes síkhoz képesti dőlés és a merőleges tengelyhez képesti szögeltérés az optikai sugárterelővel 0,6 mrad-os pontossággal állítható be, ami gyorsabbá és egyszerűbbé teszi a beirányzás műveletét.

HS10 lézeres skálákhoz használható, nagy hatótávolságokhoz tervezett védőcsőrendszer Sugárnyalábvédő csőrendszer

Annak érdekében, hogy üzem közben a lézersugár ne szakadhasson meg, a Renishaw védőcsőrendszere teljesen beburkolja a sugarat, így védve azt a szélsőséges környezetekben.

HS20 pozicionáló lemez Pozicionáló lemez

A pozicionáló lemez stabil rögzítést garantál a lézerfej és az interferométeres optika számára, emellett eltolás és elforgatás is végezhető vele a lézer beirányzásának megkönnyítése érdekében.