Moduláris rendszerek

Optikai és rádiós moduláris rendszerek.

Lehetővé teszik az alapesetben nem hozzáférhető jellemzők ellenőrzését.

Kompatibilisek a Renishaw korábban bevezetett optikai vevőegységeivel.

Kivételesen ellenállóak a fényinterferenciával szemben.

A moduláris rendszerek révén a mérőfej olyan jellemzőkhöz férhet hozzá ellenőrzés vagy munkadarab-bemérés céljából, amelyek normál mérőfejekkel nem érhetők el.

A Renishaw adapterek, hosszabbítók és tapintószár-konfigurációk széles skáláját kínálja, amelyekkel a legnagyobb kihívást jelentő mérési feladatok is sikerrel teljesíthetők.

A QE sorozat bemutatása

Csökkentse a selejtarányt, növelje a termelékenységet és a nyereséget - a Renishaw szerszámgépeken használható mérőfejei segítségével folyamatosan ellenőrzése alatt tarthatja a megmunkálási folyamatot.

.

Rádiós moduláris rendszerek

Az RMP40M és RMP60M moduláris rendszer másként nem hozzáférhető munkadarab-jellemzők mérőfejes ellenőrzését teszi lehetővé, frekvenciaugrásos szórt spektrumú (FHSS) adatátvitellel ötvözve. Az FHSS különösen ideális az olyan többtengelyes marási műveletekben, ahol nem mindig biztosítható, hogy az ellenőrzést végző mérőfej és az interfész „lássa” egymást.

A rádiófrekvenciás átvitel használata az alábbi régiókban engedélyezett: Kína, Európa (az Európai Unió összes országa), Japán és az Amerikai Egyesült Államok. Más régiókkal kapcsolatban a Renishaw-tól kérhet tájékoztatást.

Jellemzők és előnyök

  • A gyakorlatban már bizonyított kinematikai kialakítás.
  • Biztonságos, frekvenciaugrásos szórt spektrumú jelátvitel (FHSS).
  • Világszerte elismert 2,4 GHz-es hullámhossz, amely a jelentősebb piacok mindegyikén érvényes rádiófrekvenciás előírásoknak eleget tesz.
  • Az adapterek és hosszabbítók széles skálája révén a munkadarab még több jellemzője érhető el.
  • 1–2 µm-es ismétlőképesség 2σ szórással (mérőfejtől függően).

Optikai moduláris rendszerek

Az OMP40M és OMP60M lehetővé teszi a munkadarab olyan jellemzőinek ellenőrzését, amelyek a normál mérőfejekkel nem mindig érhetők el. Mindkét típus lehetővé teszi adapterek, hosszabbítók és a Renishaw LP2 mérőfej csatlakoztatását.

Ezek a moduláris rendszerek kompatibilisek a meglévő Renishaw optikai vevőegységekkel, ezért a felhasználó bővítheti velük meglévő rendszereit. A legújabb modulált jelátviteli interfésszel kombinálva ezek a rendszerek kivételesen ellenállóak a fényinterferenciával szemben.

Jellemzők és előnyök

  • A gyakorlatban már bizonyított kinematikai kialakítás.
  • Kivételes ellenállás a fényinterferenciával szemben a modulált jelátvitel révén.
  • 360°-os jelátviteli tartomány.
  • Az adapterek és hosszabbítók széles skálája révén a munkadarab még több jellemzője érhető el.
  • 1–2 µm ismétlőképesség (mérőfejtől függően).
GoProbe alkalmazás

Szoftver, amely egyszerűvé teszi a méréseket

A Renishaw elkötelezett annak biztosítására, hogy a mérőfej könnyen használható legyen. A makro-ciklusok és a szerszámgép-alkalmazások széles skálája lehetővé teszi a mérési ciklusok gyors és intuitív programozását.

Interfész

Kompatibilis interfészek / jelátviteli egységek a következőkhöz:

Optikai rendszerek – OMI-2, OMI-2T, OMI-2C vagy OSI / OMM-2
Rádiós rendszerek – RMI, RMI-Q vagy RMI-QE.

A telepítési és használati útmutatók, valamint a megfelelőségi információk a műszaki segédanyagok könyvtárában érhetők el.

Következő lépések

Ha úgy gondolja, hogy a moduláris rendszerek megfelelnek az Ön igényeinek, forduljon a helyi értékesítési képviselőhöz.

További információk

A Renishaw által biztosított előnyök

A Renishaw kitűnő hírnévnek örvend, mivel több mint 70 szerviz- és támogató irodánk hálózata révén megbízható támogatást nyújtunk ügyfeleinknek.

Technikai támogatást, képzést és tanácsadást kaphat, vagy alkatrészeket és tartozékokat vásárolhat jól felszerelt webáruházunkból.