Miért a CARTO?

A CARTO gyorsan és könnyen használható. Kezdje el most.

A CARTO letöltése

Tekintse meg az útmutató videóinkat

Egyszerű és intuitív

A CARTO felhasználói interfész egyszerű munkafolyamatot biztosít, hogy az új felhasználók speciális képzés nélkül is azonnal tudják használni.

Az olyan beépített funkciók, mint az „automatikus jelérzékelés” és az „első célalakzat előbeállítása” révén biztos lehet abban, hogy a begyűjtött adatok elsőre megfelelőek. Ez a megközelítés nagyobb termelékenységet tesz lehetővé a Renishaw kalibrációs termékeinek használata során.

Folyamatos fejlesztés

A Renishaw folyamatosan fejleszti a CART szoftvercsomagot az Önök visszajelzései alapján.

A rendszeres frissítések új funkciókkal vértezik fel kalibráláshoz használt fizikai mérőeszközeit, ami egyúttal bővíti az alkalmazási lehetőségek körét is. A frissítések a felhasználói élményt is javítják, illetve, ha szükséges, kijavítják a kisebb programhibákat.

Adatbázis-alapú alkalmazások

A CARTO adatbázishoz a Capture, Explore és Compensate modulok egyaránt hozzáférnek, így azonnal adathozzáférést biztosít bármely alkalmazásban.

CARTO Capture ikon

Pozicionálási teljesítmény, rögzítve

CARTO Explore ikon









Adatok, elemezve

CARTO Compensate ikon

Hibák, kijavítva

Több adat

A CARTO minden korábbinál több adatot rögzít. Az egyes célalakzatoknál a CARTO nemcsak a pozicionálási hibát rögzíti, hanem eltárolja a csatlakoztatott XC-80 környezeti hatásokat kompenzáló egység által mért környezeti feltételeket is, időbélyegzővel látva el az adatokat, így mélyrehatóbban lehet diagnosztizálni a hibákat az összehasonlító eszközök segítségével.

Egyszerű adatkezelés

A CARTO szoftvercsomag átfogó eszköztárat tartalmaz, lehetővé téve az adatok rendezését, keresését, biztonsági mentését és megosztását.

A címkézés lehetővé teszi a vizsgálati módszerek és az adatbázisban lévő eredmények hatékony elrendezését.

Adatkezelés

Az Explore modul számos adatkezelési eszközt tartalmaz, amelyeknek a segítségével a saját igényei szerint elemezheti az adatokat.

  • Több adatfuttatás átlagolása, meredekség eltávolítása, adatok összekapcsolása és nullponteltolás alkalmazása bármelyik mérési módnál.
  • Hibák megtekintése lineáris pozíció vagy idő szerint.
  • Grafikonskálák konfigurálása és tűréssávok hozzáadása.
  • Adatok exportálása pontosvesszővel tagolt fájlokba (CSV) a CARTO szoftveren kívüli felhasználáshoz.
Explore - adatkezelés

Bármit összehasonlíthat

Az adatösszehasonlító eszköz nagy teljesítményű diagnosztikát tesz lehetővé. A CARTO, LaserXL és Laser10 tesztadatok eredményeinek idősoros összehasonlítása, és a több szabadságfokú hibák hatásainak megtekintése:

  • szögbeállítási hiba a lineáris pozicionálásra
  • szögbeállítási hiba az egyenestől való eltérésre
  • hossztengely mentén történő elforgás az egyenestől való eltérésre
  • hőmérséklet miatti pozicionálási hibák

Hibajavítás

A Compensate lehetővé teszi az összes mért pozíció hibakorrekciós fájlba történő konvertálását, így bíztosítva a mozgásvezérlő rendszere pozicionálásának javítását.

A hibakompenzálás eredményfájljai a következő formátumúak lehetnek:

  • Renishaw „lineáris hibakompenzálás” fájlformátum (LEC.REN és LEC2.REN)
  • szerszámgép eredeti programnyelve (támogatott gépvezérlő-típusokhoz)
  • kézi másolás és beillesztés az egyéni igények szerint

Hibajavítás lehetősége az osztásközhöz (egy szabadságfok) és a volumetrikus hibához (21 szabadságfok).

Compensate osztáshiba-korrekció
Compensate volumetrikushiba-korrekció

Jelentéskészítés

A kombinált jelentéskészítő funkcióval a felhasználó rugalmasan elkészítheti a saját igényeinek megfelelő, személyre szabott PDF jelentéseket. Adja hozzá cége logóját, jelenítse meg a kívánt tesztadatokat a nemzetközi szabványok vonatkozó előírásaival összevetve, vagy egyszerűen csak a másolás/beillesztés parancsokkal hozza létre a saját jelentéseit.

Váltás egyszerűen

A fájl importálása funkció lehetővé teszi a LaserXL és a RotaryXL szoftvercsomagok felhasználóinak a fájlok gyors és egyszerű áttelepítését a CARTO szoftvercsomagba.

Renishaw kalibrációs adatfájlokat is importálhat, így biztosítva a meglévő tesztmódszerek, munkadarabprogramok és előzményadatok CARTO adatbázison belüli további felhasználását.

További információk