Mérőfejek, szoftverek és utólagos korszerűsítések koordináta-mérőgépekhez

Precíziós érzékelők a munkadarab méreteinek és felületi adatainak gyors és pontos meghatározásához.

Mérés kompromisszumok nélkül.

Sebesség, pontosság, gyorsaság.

A világ első számú, koordináta-mérőgépeken használható mérőrendszereit magában foglaló termékkínálat

A Renishaw több mint 40 éves fennállása alatt számos, mérföldkőnek számító újítást mutatott be az ipari méréstechnikában. Az eredeti kapcsoló típusú tapintó mérőfejtől és indexálható motoros fejtől kezdve egészen az ismétlőképes tapintószár-cserélő és moduláris szkennelő rendszerekig, a Renishaw koordináta mérőgépekhez (CMM-ekhez) használható érzékelői szabványnak számítanak az iparban.

Az 5 tengelyes mérési termékcsalád eddig nem látott mértékben javítja a mérési teljesítményt, továbbá korábban soha nem tapasztalt mérési sebességet és mérési rugalmasságot nyújt anélkül, hogy kényszerű kompromisszumot kellene kötni a mérés sebessége és pontossága között, mint a hagyományos mérési módszerek használata esetén. Legyen szó REVO szkennelésről vagy a PH20 kapcsoló típusú tapintó mérőfejről, a Renishaw 5 tengelyes rendszerei jelentősen megnövelik a mérési teljesítményt, minimalizálják a ciklusidőt, és még átfogóbb képet adnak a gyártók számára termékeik minőségéről.

 

REVO® – a fokozatmentesen állítható, 5-tengelyes, többérzékelős rendszer

  • A hagyományos CMM rendszerekkel szemben a REVO rendszer szimultán 5 tengelyes mérési technológiát alkalmazva minimalizálja a koordináta-mérőgép (CMM) mozgásának dinamikai hatásait nagy mérési sebességeknél. Ez úgy lehetséges, hogy a gyors mozgást a REVO-2 fej végzi, miközben a koordináta-mérőgép lassú, egyenes vonalú mozgást végez. A tapintócsúcs-érzékelővel ellátott mérőfej alkalmazása tovább növeli a berendezés pontosságát, rugalmasságát és teljesítményét. A cserélhető mérőfejrendszer öt speciális érzékelőt kínál, ideértve a szkennelést, a felületminőség-ellenőrzést és a strukturáltfény-alapú mérést is, amelyek egy kedvező árú cserélőegységgel együtt fokozott rugalmasságot biztosítanak, és csökkentik a beszerzési költségeket.

Aknázza ki az adatokban rejlő lehetőségeket a Renishaw Central segítségével

Renishaw Central: Az okos gyártási adatplatform több gépet és eszközt kapcsol össze a gyártóüzemben

Használja ki a koordináta-mérőgép méréstechnikai adatai által nyújtott előnyöket az okos gyártási adatplatformunkkal, a Renishaw Centrallal. Fedezze fel, hogy nagy teljesítményű platformunk miként alakíthatja át gyártási műveleteit.