Termékek

Precíziós mérés és folyamatszabályozás

Méréstechnikai termékeink révén gyökeresen új alapokra helyezheti termelési teljesítményét, jelentősen csökkentheti a komponensek gyártásához és vizsgálatához szükséges időt, továbbá megbízhatóan működő állapotban tarthatja gépeit. Az ipari automatizálás és a mozgásvezérlő rendszerek terén érdekelt gyártók nagy pontosságú és megbízható termékeket hozhatnak létre pozíciómérő és kalibráló rendszereink felhasználásával.

Pozíció- és mozgásvezérlés

A Renishaw nagy sebességű abszolút és növekményes, lineáris és forgó útmérő rendszerek széles választékát kínálja, így számos elvárásnak képes megfelelni az ipari automatizálás területén.

Egészségügy

A Renishaw precíziós tervezési technológiák alkalmazásával válaszol az egészségügyi alkalmazások kihívásaira.

Tudomány

Precíziós technológia tudományos célú felhasználásra, elemzéshez és kutatáshoz

Additív gyártás (fémalkatrészek 3D-nyomtatása)

Az additív gyártás, vagy más néven 3D-fémnyomtatás egy olyan eljárás, amely digitális fájl alapján állít elő 3D-tárgyakat. Ez rendszerint vékony anyagrétegek felépítésével és szilárdításával történik, így állítva elő egész munkadarabokat. A technológiával olyan komplex formákat lehet előállítani, amelyeket hagyományos technológiákkal, pl. öntéssel, kovácsolással és forgácsolással nem volna lehetséges.

Eszközalapú finanszírozás a Renishaw-tól

A Renishaw rugalmas finanszírozási megoldásaival csökkentheti kezdeti eszközberuházási költségeit, és fix havi fizetendő összeggel számolhat a berendezés teljes életciklusa alatt.

További információk