Makrómegoldások vízszintes megmunkáló központokhoz

Inspection Plus (teljes ciklusok)

Inspection Plus furat/csap ciklus

Makrószoftverek integrált csomagja, amely vektor- és szögmérési, illetve nyomtatási opciókat (ha ez a vezérlési lehetőség elérhető), valamint egy sor különféle ciklust foglal magába.

Az Inspection Plus a következőket tartalmazza: SPC ciklus, egy vagy két érintéssel történő mérési opció, szerszámtábla-korrekció a mért hiba százalékával és a kimeneti adatok mentése könnyen hozzáférhető változókészletbe.

Inspection Plus (teljes ciklusok)

GoProbe

GoProbe – Nav gomb

A felhasználóbarát mérőfejvezérlő szoftver és a könnyen használható oktatóanyagok kombinációja egyszerűvé teszi a mérőfejes mérést.

GoProbe

EasyProbe (alap ciklusok)

EasyProbe ikon

A megmunkáló központokhoz készült EasyProbe szoftver megkönnyíti és gyorsabbá teszi a műveletek beállítását és a mérési eljárásokat a gépkezelők számára, és csak minimális programozási ismeretet igényel.

EasyProbe (alap ciklusok)

 

Letöltések

  • Zsebkönyv:  Folyamatszabályozási megoldások Zsebkönyv: Folyamatszabályozási megoldások

    Javítsa a munkadarabok minőségét, pontosságát és növelje a gyártás hatékonyságát

  • Technical specifications:  Probing systems for CNC machine tools 2020 Technical specifications: Probing systems for CNC machine tools 2020 [en]

    The type of probing system that you need will depend on your machine tool and the nature of the probing application. This document focuses on the main applications for probing on machine tools. It contains an introduction to the use of probing for each application, plus guidance on the selection of the most appropriate system and technical information about each probe.