LTS (szerszámhosszbemérő)

Szerszámok egyszerű hosszbemérése CNC megmunkáló központokon

Az LTS kiküszöböli az időigényes, hibalehetőségekkel járó kézi szerszámhosszbemérés szükségességét, ami selejthez, utómunkához, valamint a termelékenység és a nyereségszint csökkenéséhez vezethet.

Az LTS egy egytengelyes szerszámbemérő, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók beállítsák a szerszám hosszát, ellenőrizzék, nem törött-e a szerszám, és kompenzálják a hőtágulást a CNC megmunkáló központokon.

  • LTS

Csökkentse a selejtarányt, növelje a termelékenységet és a nyereséget - a Renishaw szerszámgépeken használható mérőfejei segítségével folyamatosan ellenőrzése alatt tarthatja a megmunkálási folyamatot.

Kiváló teljesítményre tervezve

A szerszámhossz gépen történő automatizált bemérése az LTS segítségével akár tízszer gyorsabb, mint a kézi módszerekkel, ami azonnali és jelentős költségmegtakarítást eredményez. Alkalmas a kis és nagy CNC megmunkálóközpontokon való használatra is, és lehetővé teszi az „elsőre megfelelő” alkatrészek előállítását, csökkentve a pazarlást és növelve a nyereséget.

A megmunkálási folyamat során a méretpontosság számos változótól függ, beleértve a szerszám hosszát és a szerszámtörést. Az LTS automatikusan figyelemmel kíséri ezeket a változókat, lehetővé téve, hogy a felhasználók kompenzálják az esetlegesen előforduló eltéréseket, ami a teljes megmunkálási folyamatra nézve előnyös.

A könnyen telepíthető és használható LTS elérhető megoldást kínál a szerszámgépek termelékenységének és jövedelmezőségének növelésére.

Hogyan működik az LTS?

Az LTS egy vezetékes termék, amely teljesen integrált interfésszel rendelkezik az egyszerű elektromos csatlakoztatás érdekében: a hardver a gépasztalra csavarozható, és azonnal működőképes, további beállításokra nincs szükség.

Az LTS-t a legmostohább megmunkálási környezetben történő működésre tervezték, így ellenáll a belsejébe hatoló fémreszeléknek és hűtőfolyadéknak, és kiküszöböli az ütődésből vagy rezgésből adódó téves kapcsolójelek kiadását. A beépített légfúvó berendezés szükség esetén hatékony forgácseltávolítást biztosít.

Következő lépések

Ha úgy gondolja, hogy az LTS megfelel az Ön igényeinek, forduljon a helyi értékesítési képviselőhöz.