LP2 moduláris mérőfejrendszer

Munkadarabok ellenőrzéséhez, valamint műveletbeállításhoz tetszőleges méretű esztergákon, megmunkáló központokon és CNC-köszörűkön.

Ellenőrzéshez és szerszámbeméréshez használható, nagy teljesítményű, kompakt mérőfejek.

LP2 és LP2H

Az LP2 a normál kivitel, míg az LP2H típus rugóereje nagyobb, így ez a verzió hosszabb tapintószárak használatát is lehetővé teszi. A két mérőfejtípus DD változatban is kapható, amely kettős membrános tömítése révén olyan szélsőséges körülmények között is használható, amikor a hűtőfolyadékot anyagrészecskék szennyezik be.

Mindkét változat alkalmas a moduláris OMP40M és OMP60M optikai jelátviteli rendszerekkel, továbbá az RMP40M és RMP60M rádiós jelátviteli rendszerekkel és az induktív jelátviteli modulokkal történő használatra. Vezetékes üzemben is használhatók, erre főként köszörűgépek ellenőrzésekor van szükség.

Jellemzők és előnyök

  • A gyakorlatban már bizonyított kinematikai kialakítás.
  • Interferenciával szemben ellenálló, vezetékes adatátvitel.
  • Miniatűr kivitel.
  • Fokozott védelem a környezeti hatásokkal szemben.
  • 1–2 µm-es ismétlőképesség 2σ szórással (mérőfejtől függően).

A fejlesztés életet lehelt régi gépeinkbe, mivel a mérőfej olyan intelligenciát kölcsönöz nekik, amelynek révén azonnal reagálhatnak a felmerülő problémákra. Mérőfejek nélkül már egyetlen új gép sem kerülhet hozzánk. Ami az ár-érték arányt illeti, eddig egyértelműen ezek a gépeink a legjobbak a vezérműtengely-gyártósoron.

Nissan

LP2 működésben

Vonatkozó videók

További információk

LP2 – felhasználói szakirodalom

A telepítési és használati útmutatók, valamint a megfelelőségi információk a műszaki segédanyagok könyvtárában érhetők el.

A Renishaw által biztosított előnyök

A Renishaw kitűnő hírnévnek örvend, mivel több mint 70 szerviz- és támogató irodánk hálózata révén megbízható támogatást nyújtunk ügyfeleinknek.

Technikai támogatást, képzést és tanácsadást kaphat, vagy alkatrészeket és tartozékokat vásárolhat jól felszerelt webáruházunkból.

LP2 – képek

Interfész

Kompatibilis interfészek / jelátviteli egységek – HSI.