Lézeres útmérők szervize és javítása

Szerviz és javítás

Mielőtt bármilyen készüléket visszaküldene javítás vagy csere céljából, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a lézeres útmérők terméktámogatási csapatával. A normál üzemmenet fennakadásának minimalizálása érdekében amikor csak lehetséges, először telefonon vagy e-mailben próbáljuk megoldani a problémát, és csak ezután kérjük a készülék beküldését a Renishaw-hoz.

A Renishaw szervizszolgáltatások teljes körét kínálja a folyamatos teljesítmény biztosításához, illetve a minőségbiztosítási követelmények és üzleti célok teljesítéséhez. A lézeres útmérők javítását minden esetben képzett technikusaink végzik angliai szervizközpontunkban. A normál javítás mellett számos termékhez választható „Cserealapú javítási szolgáltatás” (RBE) opció is, mint költséghatékony javítási megoldás.

Advance RBE (cserealapú javítási szolgáltatás)

Ezen szervizszolgáltatás keretében „az újjal egyenértékű” csereterméket küldünk Önnek. A szolgáltatás rendkívül egyszerűen igénybe vehető, és célja az üzem közben jelentkező hibák miatti állásidő minimalizálása. Ha élni kíván a szolgáltatás nyújtotta előnyökkel, hívja fel a Renishaw helyi kirendeltségét, adja meg a megrendelőlap számát és a rendszer sorozatszámát, és mi megküldjük önnek a cserekészüléket. A hivatalos megrendelőlapot és a „tönkrement készüléket” mielőbb juttassa el a Renishaw-hoz.

Ezen opcionális RBE szervizszolgáltatások keretében meglévő ügyfeleink rövidebb szállítási idővel és állásidővel, az adott gyártási folyamat normál menetét nem veszélyeztetve cserélhetik ki meghibásodott készülékeiket.