Lézeres útmérő termékek minősége és megfelelősége

Amikor Renishaw lézeres útmérő rendszert vásárol, bizonyítottan megbízható minőséget vesz.

ISO 9001

A Renishaw minőségbiztosítási rendszerei és eljárásai auditok által tanúsított módon megfelelnek a minőségbiztosítási rendszerekkel kapcsolatos, nemzetközileg elismert ISO 9001 szabványának. A Renishaw EN ISO 9001 tanúsítványát a BSI Management Systems adta ki, és a tanúsítvány az UKAS akkreditációs logóval van ellátva. Ez amellett, hogy garantálja a Renishaw folyamatainak ISO-megfelelőségét, egyben azt is jelenti, hogy a vállalat auditálását és tanúsítását hozzáértő, UKAS-akkreditációval rendelkező szervezet végezte. Az UKAS-akkreditációt világszerte számos ország illetékes hatósága elismeri.

További részletekért tekintse meg a Minőségbiztosítás című dokumentumot.

Kalibrációs tanúsítványok

Az RLE és HS20 rendszereket számos különféle kalibrációs tanúsítvánnyal szállítjuk.

Minden egyedi terméktanúsítványban szerepel:

  • A kalibrálási eljárás leírása
  • Vizsgálati környezet és vonatkozó szabványok
  • Nyomon követhetőségi adatok (felhasznált etalonok és a kalibrálás részletei)
  • A mérés bizonytalansága
  • Teszteredmények táblázatos és grafikus formában
  • A kalibrációs teszt dátuma

Minden egyes tanúsítványt a Renishaw által feljogosított személy ír alá és keltez. Ha valamelyik tanúsítvány elveszne, tudunk belőle másolatot küldeni (díj ellenében).

Újrakalibrálási tanúsítványok

A gyári kalibrálás csak a környezeti hatásokat kompenzáló rendszerek (RCU) érzékelőinek első használat előtti programozásához szükséges. Az egyesült királyságbeli szervizközpontokban végzett egyszerűsített újrakalibrálási eljárást akkor kezdtük alkalmazni, amikor nagy mennyiségű adat összehasonlítása után azt tapasztaltuk, hogy a két eljárás egyforma eredményt szolgáltat. Ennek következtében a kompenzátor (és a különálló érzékelők, amennyiben a vizsgálat ezekre is kiterjed) tanúsítványának tartalma és elrendezése szintén eltér az eredeti (gyári) elemekétől.

Termékmegfelelőség

Az RLE rendszer, a HS20 rendszer, az RCU10 kompenzátor, az RSU10 USB-interfész, az RPI20 és az RPI30 interfész megfelelőségi nyilatkozatai (DOC) és kínai RoHS tanúsítványai a termékmegfelelőségi oldalakon találhatók.

Ha bármilyen további kérdése volna az előírások teljesítésével kapcsolatban, kérjük, forduljon a Renishaw helyi kereskedelmi képviseletéhez.

Termékmegfelelőség - lézeres útmérőtermékek

Visszakövethetőségi diagramok

A Renishaw célkitűzése, hogy a megadott pontosságot teljesen visszakövethető módon biztosítsa, és hogy ügyfeleink joggal bízhassanak abban, hogy a rendszer nap mint nap képes lesz ezt a pontosságot nyújtani ott, ahol ez igazán számít, vagyis a munkahelyen. Ennek fontos része, hogy a Renishaw-gyárban az összes lézer, forgómozgás-kalibrátor és körteszt kalibráláson esik át. A kalibráláshoz használt összes etalon munkadarab nemzeti szabványokra vezethető vissza, és rendszereinkhez átfogó kalibrációs tanúsítványt mellékelünk. A Renishaw egyesült királyságbeli, amerikai egyesült államokbeli és németországi kirendeltségeinél végzett kalibrálási és újrakalibrálási műveletek visszakövethetőségi adatai a visszakövethetőségi diagramokon szerepelnek.