Korszerűsítse Raman-műszerét!

Miért érdemes korszerűsítenie a műszerét?

A Renishaw Raman-rendszereinek egyedülálló rugalmassága révén számos opció, funkció és tartozék korszerűsíthető anélkül, hogy szervizbe kellene vinni a berendezést. A rendszer a megváltozott igényekhez igazodva továbbfejleszthető, ezért megbízható megoldást nyújt a legnagyobb kihívást jelentő és a legkülönfélébb alkalmazásokhoz is.

Szoftver

A Renishaw folyamatosan fejleszti a WiRE™ szoftvert, és olyan izgalmas új funkciókkal bővíti, amelyek révén a program egyre többre képes. Frissítsen Ön is a WiRE legújabb verziójára, és hozzon ki még többet a Raman-rendszeréből.

Kémiai anyagszerkezeti képek

Az inVia konfokális Raman-mikroszkóp egy sor különféle Raman-képalkotási lehetőséget támogat. Használja a mintáihoz leginkább megfelelő módszert, így megkaphatja a kívánt térbeli adatokat.

Lézerek

Az inVia konfokális Raman-mikroszkóp legfeljebb három többvonalas lézer használatát teszi lehetővé a szabványos mozgó rendszer alaplemezén, de továbbiakkal is bővíthető. Biztos lehet abban, hogy a legjobb lézereket használja az alkalmazásaiban.

Nagy sebességű kódolt mintaállvány

A kifejezetten a StreamLine gyors leképezéshez tervezett HSES motoros mintaállvány segítségével rendkívül pontosan helyezhető el a minta. Az új gyorsító algoritmusok gyorsan, pontosan és sorozatosan mozgatják a mintaállványt a teljes úthosszon.

A HSES hozzáadásával gyorsabb lesz az elemzés, ráadásul még a legkisebb jellemzők esetében is pontosan beállítható lesz a minta.

Szűrők

A Renishaw optimalizált szűrőkészletei rendkívüli optikai hatékonyságot biztosítanak. Szűrőlehetőségeink hatalmas kínálatából válogathat, ha kifejezetten speciális elemzéseket szeretne végezni (például alacsony hullámszámokat szeretne mérni Eclipse szűrőink használatával). További szűrők felszerelése esetén sem kell kompromisszumokat kötnie a teljesítmény és a rugalmasság tekintetében.

Tartozékok

Tartozékaink széles választéka nyújthat segítséget a kísérletek során.

Ezen a felületen mindössze néhány korszerűsítési és frissítési lehetőséget, illetve tartozékot mutattunk be kínálatunkból. Ossza meg velünk, hogy pontosan mire is van szüksége, hogy segíthessünk a legjobb megoldás kiválasztásában.