Konfigurálható környezet

A MODUS interface a felhasználó által teljes körűen konfigurálható, ami lehetővé teszi, hogy a képernyő megjelenését az Ön programozási, mérési vagy jegyzőkönyv készítési feladataihoz igazíthassa.

Az Ön igényeire szabva

Körkörös szelet képernyőfelvétel a Modusról A MODUS felhasználó által konfigurálható Windows® interfésszel rendelkezik, amely több, adott feladattípusra optimalizált munkaterületet foglal magába, amelyek mindegyike külön ablakban jeleníthető meg. Ezáltal a képernyő elrendezése sokféleképpen változtatható, aminek köszönhetően a szoftver rendkívül rugalmasan használható; ehhez az is hozzájárul, hogy a rendszer egyszerre két képernyő használatát is támogatja.

Gyors programvégrehajtás

Képernyőfelvétel a MODUS valós idejű jegyzőkönyv készítéséről. A Renishaw mérnökei a gyors végrehajtás érdekében minden szempontból optimalizálták a szoftvert, beleértve a grafikák újrarajzolását és frissítését, a DMIS-parancsok végrehajtását, az adatelemzést és a valós idejű jegyzőkönyvkészítést is, ami jelentősen csökkenti az ellenőrzések időigényét.

Koordináta-mérőgépes ellenőrzési termékekkel kapcsolatos információk