Kalibrációs szoftverek letöltése

A Renishaw rendszeresen frissíti az általa kiadott szoftvereket a hibák javítása, a funkciók és nyelvi támogatás bővítése, valamint a szabványmódosítások és a Microsoft szoftverein eszközölt változtatások követése céljából. Amennyiben nem a legújabb szoftvert használja, ezek a funkciók nem fognak a rendelkezésére állni.

A szoftver letöltése előtt olvassa el a vonatkozó szoftverkiadási megjegyzéseket, amelyben megtalálja a minimális PC-követelményeket és a támogatott szoftvernyelveket. Előfordulhat, hogy a szoftver aktuális verziói nem kompatibilisek a hardver vagy a hardverkombinációk korábbi verzióival. Amennyiben kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal.

 Szoftver Aktuális verziószámLetöltés
 CARTO v3.8Teljes verzió
 Compensate SiemensForduljon a Renishaw vállalathoz, vagy vásároljon a webáruházból
 Ballbar 20 v5.09.09Teljes verzió
 Ballbar Trace v1.0Teljes verzió
 Tengelyen kívüli forgáshibamérést lehetővé tevő szoftver v2.01Forduljon a Renishaw vállalathoz, vagy vásároljon a webáruházból
 QuickViewXL v1.0.430 napos próbaverzió vagy vásárlás a webáruházból

Kalibrációs rendszerszoftver

Megjegyzések a szoftverkiadáshoz

Régebbi szoftververziók

A régebbi szoftververziók támogatási ideje lejárt. Ez azt jelenti, hogy a szoftverhez már nem érhetők el hibajavítások és frissítések. Ha van olyan funkció, amely Ön szerint nincs meg egy adott termékhez tartozó legújabb szoftverünkben, forduljon a Renishaw helyi képviseletéhez.

Ha olyan hardvert használ, amely nem kompatibilis a legújabb szoftverünkkel, akkor hasznosak lehetnek Önnek a frissítési lehetőségek.

 Szoftver Aktuális verziószámLetöltés
 LaserXL v20.02.02Csak frissítés
 RotaryXL v1.10Teljes verzió
 XCal-View v2.4Kapcsolatfelvétel a Renishaw vállalattal, vagy 30 napos próbaverzió
 Renishaw elemzés v20.03.02.04Teljes verzió
 Laser 10 v10.06Teljes verzió

Régebbi szoftververziók

Megjegyzések a szoftverkiadáshoz