Jegyzőkönyvkészítés és elemzés

A MODUS szoftverrel hagyományos szöveges jegyzőkönyvek is készíthetők, a program grafikus jegyzőkönyvezési funkciója pedig színes ábrákkal illusztrált ellenőrzési jegyzőkönyvek létrehozásához kínál számos opciót, a munkadarab CAD-modelljének vagy egyéb ábrázolásának felhasználásával. Az ellenőrzés eredményei számos más kimeneti formátumban is megjeleníthetők további elemzés céljából.

Jegyzőkönyvkészítési funkciók

Egyértelmű és tömör grafikus jegyzőkönyvkészítés

A felhasználó által teljes körűen konfigurálható fejlécekkel, címkékkel, szövegekkel és képekkel.

Több munkadarab vizsgálata

Egyetlen jegyzőkönyv egy munkadarab-sorozat összes tagjának mérési eredményeit tartalmazhatja, az eredménytáblázatokat és statisztikákat is ideértve.

Gyors jegyzőkönyvkészítés

A meglévő elrendezések alapján és teljesen szabadon is gyorsan új jegyzőkönyvek készíthetők, az oldalelrendezések kialakítását segítő varázslók révén.

A vizsgálati adatok rugalmas cseréje

Az eredményadatok számos, harmadik fél által fejlesztett alkalmazással kompatibilis formátumban (pl. Excel (CSV), ASCII szöveg-, DMIS- vagy böngészőbarát XML) is kinyerhetők, továbbá közvetlenül elküldhetők a Microsoft® SQL adatbázisba.

Statisztikai elemzés

Az egyszerű, felhasználó által konfigurálható kezelői interfész, amelyben 1-es és 2-es típusú tanulmányok nyithatók meg, teljes körű támogatást biztosít a leginkább elterjedt Q-DAS SPC csomag felhasználói számára.

MODUS SPG grafikus jegyzőköny készítés

Koordináta-mérőgépes ellenőrzési termékekkel kapcsolatos információk