Ismerje meg az OPTiMUM™ gyémántvégű tapintószár-sorozatot az EMO Hannover 2019 kiállításon

2019. június

A precíziós műszaki megoldások és gyártástechnológiák egyik globális piacvezetőjeként ismert Renishaw az EMO Hannover 2019 (szeptember 16 - 21.) kiállításon mutatja be OPTiMUM™ gyémántvégű tapintószár-sorozatát.

Az OPTiMUM gyémántvégű tapintószár-sorozatot kifejezetten olyan méréstechnikai alkalmazásokhoz fejlesztették ki, ahol kopásálló tapintószárra van szükség. A sorozaton alkalmazott gyémántbevonatú gömbök fő előnye, hogy alaktartóak, és nem „szedik fel” a vizsgált felület anyagát, továbbá nem kopnak el idő előtt a csiszoló hatású anyagok és lágy ötvözetek szkenneléses ellenőrzésekor. Ez számos előnyt kínál, beleértve a hosszabb élettartamot, továbbá az újrakalibrálás és ellenőrzés miatti üzemkiesés csökkenését.

A rendelésre gyártott OPTiMUM gyémántbevonatú tapintószárak többféle menetmérettel és száranyaggal készülhetnek, a gömb mérete pedig 1,5 mm-től 8 mm-ig terjedhet az ügyfél egyéni igényeinek megfelelően. A sorozatot a nagy teljesítményű és sebességű szkennelés iránti egyre növekvő igényre válaszul fejlesztették ki, ügyelve arra is, hogy a termékek elérhetősége és ára is piacvezető szintű legyen.

Kevin Gani, a Renishaw’s tapintószár- és befogókészülék-üzletágának ügyvezetője így ragadta meg az új termékcsalád bevezetésének lényegét: „A legtöbb ellenőrzési feladatnál alapvető jelentőségű a megfelelő tapintószár kiválasztása. A használt tapintószár egyaránt befolyásolja a hozzáférhetőséget a munkadarabhoz, a mérési időt és a mérőfej teljesítményét. A méréstechnikai célú tapintószárak gyártása terén szerzett több mint 40 éves tapasztalatára építve a Renishaw büszkén mutatja be új OPTiMUM gyémántvégű tapintószár-sorozatát, reagálva a világ minden részén megtalálható ügyfeleink egyre növekvő igényeire.”

A Renishaw tapintószárainak átfogó választékát igény esetén a cég saját tervezői csapata által kifejlesztett egyedi megoldások egészítik ki, amelyekkel a legkülönlegesebb mérési-ellenőrzési feladatok is könnyedén elvégezhetők.

Az OPTiMUM gyémántvégű tapintószárakról bővebben az EMO 2019 kiállításion vagy a www.renishaw.hu/styliweboldalon tájékozódhat

Letöltések

További képeket, videókat, cégtörténeti anyagokat, illetve a Renishaw-val és termékeivel kapcsolatban további tájékoztatást cégünk médiaközpontjában talál.