Ipari automatizálási termékek és szoftverek

Fedezze fel, hogy a Renishaw ipari automatizálási termékei és szoftverei miként teszik lehetővé a robotokban rejlő teljes potenciál kiaknázását.

A Renishaw a robottechnikai iparban

Az RCS termékcsaládot azért hoztuk létre, hogy a telepítés egységes, egyszerű, gyors és nyomon követhető legyen. Ez a sorozat bevált és megbízható Renishaw-technológián alapul.

A sorozatot az ipari automatizálási piacra tervezték. Két lehetőséget kínál: hordozható „eszközkészlet” termékeket és fixen a „folyamatba épített” termékeket. Ezek a termékek megkönnyítik a robotok beállítását, állapot-ellenőrzését és a robotikai alkalmazások helyreállítását.

Robotikai szoftverünkkel, az RCS Software Suite-tal kiegészítve az RCS termékcsalád robotgyártók széles körét támogatja.

Melyik termék illik leginkább az Ön ipari automatizálási igényeihez?

Eszközkészlet termékek

Több helyszínen, többféle feladatra használható termékek

Renishaw RCS L-90 körteszt


RCS L-90

Javítsa a robotrendszer pontosságát, és gyorsítsa meg a telepítési folyamatot

Egy körtesztet tartalmazó készlet a robot pontosságának javítására, a telepítési folyamat felgyorsítására és a robot állapotának egyszerű rutinokkal történő ellenőrzésére. A robotszoftverrel, az RCS Software Suite-tal kiegészítve intuitív módon vezeti végig a felhasználót a különböző teszteken.

Tudjon meg többet az RCS L-90-ről

Renishaw RCS T-90 fejlett körtesztrendszer


RCS T-90

Azonosítsa a gyenge robotteljesítmény kiváltó okait

Három körtesztből álló konfiguráció. A rendszer az RCS L-90 készlet kiegészítéseként vásárolható meg. Végezzen átfogó, lépésről lépésre haladó teszteket. Rögzítse a kritikus fontosságú diagnosztikai információkat az RCS Software Suite segítségével.

Ismerje meg bővebben az RCS T-90-et

Folyamatba épített termékek

Renishaw RMP40 rádiós mérőfej, szerszámbemérő, RMI-QE vevő és LP2 vezetékes mérőfej a folyamaton belüli ipari automatizálási mérésekhez


RCS P sorozat

Minimalizálja a felhasználói beavatkozásokat, és alkalmazzon folyamaton belüli méréseket az automatizálás során

Az RCS folyamatba épített termékek megoldást jelentenek a Renishaw-technológiának egy automatizálási cellába történő fix telepítésére. Fedezze fel a termékcsaládot és azt, hogy ezek a termékek hogyan integrálhatók gördülékenyen a cellán belüli zárt méréstechnológiai hurok kialakítása céljából.

Fedezze fel az RCS P sorozatot

Mit jelent az ipari automatizálás?

Az ipari automatizálás több ágazatban is egyre nagyobb szerepet játszik. A gyártási folyamatok automatizálására robotikát, vezérlőrendszereket és rugalmas működésű gyártósorokat használnak. Ezek kiegészítik az emberi beavatkozást, növelik a működési hatékonyságot és javítják a termelékenységet. A különböző technológiák, például érzékelők, vezérlők, robotika és szoftverek integrálása lehetővé teszi az ipari folyamatok felügyeletét és vezérlését.

Az ipari automatizálás célja a hibák minimalizálása, a gyártási sebesség növelése, a költségek csökkentése és a biztonság fokozása. Ez úgy érhető el, hogy a gépek és rendszerek minimális emberi beavatkozással, önállóan működnek. Az ipari automatizálás alkalmazási területei közé tartoznak például a szerelősorok, az anyagmozgatás, a gyártási folyamatok és a minőség-ellenőrzés.

A_robotra_szerelt_megfogó_Renishaw_jeladóburkolatokat_szed_fel_egy_ipari_automatizálási_cellán_belül

RCS Software Suite

Futtasson beállítási és diagnosztikai teszteket gyorsan és egyszerűen felhasználóbarát szoftverünkkel.

Végezzen beállítási vagy diagnosztikai teszteket egy irányított szoftverfolyamat segítségével

Az RCS hardvertermékeket az RCS Software Suite támogatja. Ez a csomag az RCS L-90, RCS T-90 és RCS P sorozathoz tartozó teszteket tartalmaz.

Elérhető az ipari automatizálási szoftver ingyenesen használható változata is. Ez támogatja a robotrendszerek beállítását és a vizsgálatok meghatározását. Számos fizetős opció áll rendelkezésre az RCS termékeket használó vizsgálatok elvégzéséhez.

RCS Software Suite letöltése
Az RCS Software Suite programot használó ipari automatizálási cella szerszámmozgástér-beállítási fázisát megjelenítő asztali monitor
Narancssárga részecskehullám grafika

Ipari automatizálási termékek és szoftverek támogatása

Az RCS-termékek dokumentációját és videós útmutatóit az erre a célra létrehozott támogatási oldalunkon találja.

Támogatás RCS-termékekhez

 

Vegye fel még ma a kapcsolatot értékesítési csapatunkkal

Ha kitölti az alábbi űrlapot, további információkat tudhat meg, és beszélhet szakértőink egyikével is.