Interferometriás lézeres útmérők

A lézeres interferometria elvén működő útmérők rendkívül nagy pontosságú lineáris helyzet-visszacsatolást garantálnak.

A Renishaw nagy teljesítményű lézeres interferometriás lézeres útmérő megoldásokat biztosít a termékeiket nem közvetlenül végfelhasználóknak szánó (OEM) gépgyártóknak, a nagy repülőgépipari központoktól a nagy pontosságú félvezetőiparig.

Miért a Renishaw lézeres útmérőit válassza?

RLE száloptikás lézer

Az RLE rendszer egy egyedi, fejlett homodin lézeres interferométer-rendszer, amelyet kifejezetten pozíció-visszacsatolásra terveztünk.

Egyszerű beüzemelés és beirányzás

A RLE optikai szállal vezeti a lézernyalábot a távoli kibocsátó egységekhez, amelyek az interferométer-optikát és -detektort is magukban foglalják. Ez minimalizálja az integrálás időigényét és a rendszer összetettségét.

Nagy felbontás

Az RLE-t eleve úgy terveztük, hogy minimális SDE (interpolációs hiba) mellett könnyen képes legyen nagy felbontás elérésére.

Kivételes teljesítmény

Nagy pontosságú és csúcstechnikájú jelfeldolgozó egységének hála az RLE szubnanométeres felbontást biztosít akár 2 m/s sebesség mellett, 4 m-es tengelyhosszig.

HS20 nagy hatótávolságú lézer

A HS20 lézerfej a külső lineáris optikai készlettel együtt a hosszú tengelyű, nagy pontosságú lineáris pozíció-visszacsatolási alkalmazásokhoz kiválóan használható érintésmentes interferometriás lézeres útmérő rendszert alkot.

Szélsőséges környezetekben is működik

A robusztus eloxált alumínium ház lehetővé teszi, hogy a HS20 szélsőséges gépműhelyi környezetekben is működjön,

Kiváló teljesítmény

A HS20 készülék akár 60 m hatótávolsággal, 2 m/s sebességgel és nanométeres szintű felbontással képes meghatározni a keresett pozíciót.

Egyszerű beállítás

A robusztus és könnyen használható beirányzó szerkezet lehetővé teszi, hogy a felhasználók könnyedén elvégezzék a HS20 beüzemelését.

Következő lépések

Az útmérők, mint például a Renishaw ilyen termékei, az egyenes vonalú vagy forgó mozgást olyan elektromos jellé alakítják, amely információt szolgáltat az általuk felügyelt mozgó tárgy helyzetéről, sebességéről és mozgásának irányáról.

Az útmérők számos különböző érzékelési technológiát alkalmazhatnak: A Renishaw optikai és lézeres útmérő rendszerekre specializálódott. Az RLS, a Renishaw társult vállalata, mágneses útmérőkre szakosodott.

Találja meg az Önnek leginkább megfelelő mozgásvezérlési megoldást a Renishaw kiváló minőségű optikai, mágneses és lézeres útmérői között.

Pozíció- és mozgásvezérlés