GoProbe a Primo™-hoz

Mi is az a Primo-hoz való GoProbe?

A Renishaw Primo-hoz való GoProbe szoftvere egy egyszerűsített, minden létező funkciót magában egyesítő szoftvercsomag, amelyet a Primo rendszerhez állítottunk össze.

A Primo-hoz való GoProbe munkadarab-bemérési, szerszámbemérési és kalibrációs ciklusokat támogat. Minden ciklus egysoros kódot használ, megkönnyítve a szoftver elsajátítását és mindennapi használatát.

Mi a GoProbe oktatókészlet?

A GoProbe oktatókészlet tartalmazza mindazt, ami a GoProbe munkadarab- és szerszámbemérési, illetve kalibrálási ciklusok egyszerű elsajátításához és használatához szükséges.

A készlet tartalma:

GoProbe zsebkönyv: zsebben hordható füzet, amely végigvezeti Önt a mérés öt lépésén. Tökéletesen használható bevezető oktatáshoz és mindennapos használatra.

GoProbe összefoglaló segédanyag: egyszerű tájékoztató egysoros parancsokhoz, tökéletesen használható, ha már jobban tisztában van a GoProbe ciklusok használatával.

GoProbe alkalmazás: interaktív zsebkönyv okostelefonos alkalmazás formájában. Egyszerűen csak válassza ki az adott munkadarab jellemzőit és a kapcsolódó változókat egy egysoros parancs létrehozásához.

Online tanfolyam: számítógép alapú önképző tanfolyam olyan feladatokkal, amelyekkel gyakorlatot szerezhet a GoProbe ciklusok használatában.

GoProbe gyakorló munkadarab: olyan munkadarab, amely számos, az automatizált bemérési műveletek során gyakran előforduló jellemzővel rendelkezik. Ezt kell használni az online tanfolyam gyakorló feladatai során.

A GoProbe programozási kézikönyv: a GoProbe ciklusok haladó szintű funkcióit ismertető kézikönyv.