Méréstechnikai készülékek

A Renishaw moduláris és egyedi befogóeszközök és szoftverek széles választékát kínálja koordináta-mérőgépekkel (CMM-ekkel), Equator™ idomszerekkel és optikai mérőrendszerekkel történő használatra.

Tökéletesítse ellenőrzési folyamatát

Tudja meg, hogy a Renishaw méréstechnikai befogóeszközök miként tehetik ellenőrzési folyamatát könnyebbé, ismételhetővé és gyorssá.

Melyik munkadarab-befogási megoldás az ideális az Ön céljaihoz?

A Renishaw befogóeszközökkel gyorsan és nagyszerű ismétlési pontossággal alakítható ki a megfelelő befogási mód, ezáltal növelhető az ellenőrzési folyamat hatékonysága, reprodukálhatósága és pontossága.

Akár repülőgépipari, gépjárműipari, elektronikai, ipari vagy gyógyászati célt szolgáló alkatrészek mérését végzi, a Renishaw befogóeszközök teljes körű megoldást nyújtanak az Ön méréstechnikai követelményeinek megfelelően, és hozzájárulnak méréstechnikai folyamatainak tökéletesítéséhez.

Miért válasszam a Renishaw méréstechnikai befogóeszközöket?

A Renishaw moduláris és egyedi befogóeszközök és szoftverek széles választékát kínálja koordináta-mérőgépekkel (CMM-ekkel), Equator™ idomszerekkel és optikai mérőrendszerekkel történő használatra. A Renishaw befogóeszközök könnyen konfigurálható megoldást biztosítanak:

  • Minden befogóeszköz speciális szerszám nélkül, kézzel húzható meg.
  • A mérőlapok furatait alfanumerikus jelöléssel látták el, így az egyes elrendezések gyorsan, pontosan dokumentálhatók és ismételhetők.

A széles termékcsalád révén ügyfeleink az M4-es, M6-os és M8-as menetű mérőlapok és befogóeszközök széles skálájából választhatnak. A Renishaw idővel egy ¼ 20-as menetméretű befogóeszköz-családot is bevezet, amelynek megjelenése 2019 elején várható. Rugalmasságának köszönhetően ez a sorozat minden munkadarabhoz teljes körű befogási megoldást kínál, függetlenül annak méretétől, alakjától vagy anyagától. 

A munkadarab-ellenőrző eszközök hatékonyságának további fokozása érdekében a Renishaw bemutatta a FixtureBuilder szoftvert, amely munkadarab-befogási konfigurációk létrehozására, dokumentálására és a gyártósoron kívüli programozás támogatására használható.

További információk