Fémipari additív gyártási (3D nyomtató) rendszerek

A Renishaw additív gyártás rendszerek fémporágyas fúziós technológiát alkalmazva, közvetlenül digitális CAD-fájlokból hoznak létre komplex komponenseket.

Az additív gyártás (AM) előnyei

  • Kisebb komponenstömeg – csak ott lesz anyag, ahol ezt a darab optimális geometriája megkívánja
  • Gyors tervezési ismétlések
  • Méretre szabott vagy egyedi elemek
  • Több alkatrész kiváltása
  • Kisebb szerszámköltségek
  • Komplex geometriák, pl. vékony falak, rácsok és belső formák kialakítása
  • Fokozott tervezési szabadság – az additív gyártást nem kötik a tradicionális tervezés szabályai

Inert gázos környezet

Élvonalbeli semleges atmoszféra előállítás minimális gázfogyasztás mellett

A Renishaw kategóriájában páratlan, szabadalmaztatott inert atmoszféra generátora először vákuumot hoz létre, és csak ezután tölti fel a munkateret nagy tisztaságú argon gázzal. Ez a módszer biztosítja az optimális jellemzőket a munkatérben, és minimalizálja a felhasznált argon mennyiségét. Valamennyi engedélyezett fémhez használható, beleértve a titánt és az alumíniumot is.

A gázfogyasztást tovább csökkenti a teljesen szigetelt, lehegesztett kamra, amely a berendezés tartósságát is biztosítja.

Nyílt anyagparaméterek

A Renishaw a nyílt paraméteres megközelítést követi, ami teljes szabadságot ad ügyfeleink számára gépük beállításában, hogy az tökéletesen illeszkedjen a használt anyaghoz és az adott geometriához.

A por biztonságos kezelése

Valamennyi Renishaw AM rendszernek része a szabadalmaztatott SafeChange™ szűrő és a por kesztyűtartón keresztüli kezelése, amelynek hála a kezelőnek minimálisan kell érintkeznie a nyersanyagokkal és a folyamat során kibocsátott anyagokkal. Ipari gyártórendszereink hatékonyságát tovább fokozza a por automatizált átszitálása és visszakeringtetése.

Finanszírozási lehetőségek

A Renishaw saját finanszírozási lehetőségei egyszerűek és versenyképes áron állnak rendelkezésre, ezáltal garantálják, hogy mindenki megtalálja a vállalkozásnak leginkább megfelelő megoldást.

További információ

A cég likviditásához, igazított fix havi részletek.

A Renishaw-val kötött részletfizetési szerződés vagy pénzügyi lízingszerződés jelentős egyösszegű kiadások nélkül kínálja a tulajdonlással járó előnyöket. Az előleg megfizetése után havi részleteket kell fizetnie, amelyek fedezik a tőketartozást, a kamatot és a karbantartást is.

Additív gyártórendszerek lízingelése

Alacsony havi törlesztőrészletek, a selejtezéssel kapcsolatos aggodalmaktól való mentesség, valamint vételi lehetőség a szerződés lejártakor. A lízingszerződés maximális rugalmasságot biztosít.

További információ