EVOLUTE™ útmérősorozat

Mi az EVOLUTE?

A Renishaw ipari alkalmazásokban már bizonyított abszolút technológiáján alapuló EVOLUTE sorozat egy valós abszolút érintés nélküli, lineáris optikai útmérő 50 µm osztású skálával, amely tökéletes telepítési tűréshatárokat és jobb szennyeződés-állóságot biztosít olyan alkalmazásokhoz, ahol nem csak a legmagasabb műveleti pontosság, hanem a gyors telepítés is kulcsfontosságú.

A csúcstechnológiájú optikai kialakításnak és a nagysebességű jelfeldolgozásnak köszönhetően akár 50 nm-es felbontás és ±150 nm SDE érhető el, biztosítva az EVOLUTE útmérő kívánt teljesítményét, megfelelve a komoly kihívást jelentő eredetialkatrész-gyártói alkalmazásoknak.

Részletesebb diagnosztikai információk nyerhetők az ADTa‑100 professzionális diagnosztikai eszközzel és az ADT View szoftver segítségével a telepítés közben, vagy a helyszíni diagnosztika és hibakeresés alkalmával.

Weboldalon megjelenő kép: EVOLUTE™ olvasófej

Skálakínálat

  • Lineáris skálákat ott használnak, ahol egyenes vonal mentén mért helyzeti információra van szükség – általában az X, Y vagy Z tengely mentén.

Rozsdamentes acél szalag opcionális pályával

Skála neve

Pontosság

Skálaosztás

Hőtágulási együttható 20 °C-on

Szállított hosszúság

Olvasófej-kompatibilitás

RTLA50 opcionális FASTRACK™ pályával

RTLA FASTRACK skála

±10 μm/m

50 µm

10,1 ±0,2 µm/m/°C

10 020 mm-ig

EVOLUTE