Tapintószárakkal kapcsolatos ügyféltámogatás

A Renishaw elismerten híres arról, hogy kiemelt hangsúlyt fektet ügyfelei kiszolgálására és támogatására.

Szerviz és támogatás

A Renishaw több mint 30 éve tartó növekedése folyamatosan együtt járt a globális értékesítési és támogató hálózat fejlesztésével. A hálózatot jelenleg több mint 30 országban működő irodák, valamint viszonteladók és értékesítők világméretű rendszere alkotja.

Ügyfeleink számára komoly előny, hogy 100 000-nél is több tapintószárból álló raktárkészletet tartunk fenn a világ számos pontján, így garantálva a gyors helyi kiszállítást.

Vállalatunk elismerten híres arról, hogy kiemelt hangsúlyt fektet ügyfeleinek kiszolgálására és támogatására. Ha műszaki tanácsra van szüksége vagy problémája támad, globális csapatunk mindig készen áll arra, hogy tanácsot adjon és megfelelő alternatív megoldást javasoljon.

Tudásbázis

Gyakran ismételt kérdések

Tekintse meg a Renishaw tapintószárakkal kapcsolatos, gyakran ismételt kérdéseket.

Miből tudhatja, hogy eredeti Renishaw tapintószárat használ?

Tapintószáraink többségének tartóján szerepel a Renishaw nyomtatott logója. Mindegyik tapintószár hologramos címkével ellátott műanyag dobozzal rendelkezik.

Milyen osztályú gömböt használ?

Alapkivitelben az összes Renishaw tapintószár 5-ös osztályú gömbbel van ellátva.

Mi a különbség az 5-ös és 3-as osztályú gömbök között?

A Renishaw alapkivitelben 5-ös osztályú (0,13 mikronos) rubin gömböt alkalmaz. Azonban, ha nagy pontosságú koordináta-mérőgépet használ, előfordulhat, hogy a 3-as osztályú (0,08 mikronos) rubin gömbök pontosabb mérést biztosítanak.


Hogyan állapítható meg, hogy a tapintószáron 3-as osztályú rubin gömb van?

A Renishaw nagy pontosságú tapintószárai titán-nitrid (arany színű) bevonatos szárral rendelkeznek. Így a felhasználó könnyen megkülönböztetheti a 3-as osztályú tapintószárat az alapkivitelű 5-ös osztályú tapintószártól.

Megfelelnek az RoHS előírásainak a Renishaw tapintószárai?

Tapintószáraink termékválasztéka megfelel az RoHS előírásainak. Kérjük, olvassa el a teljes nyilatkozatot itt.

Mekkora az elérhető legkisebb átmérőjű gömb?

Alapkivitelben 0,3 mm-es, azonban különleges kivitelben elérhető 0,12 mm-es rubin gömb is. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a kisebb méretű gömbökből korlátozott készlet áll rendelkezésre.

Hogyan igényelhető különleges tapintószár?

Lépjen kapcsolatba a helyi Renishaw irodával, vagy töltsön ki egy ajánlatkérési űrlapot, mely letölthető a weboldalunkról vagy a webáruházunkból.

Befolyásolja a mérést a hőmérséklet változása?

Igen, már kisebb hőmérséklet-változások is mérési hibákat eredményezhetnek. Ezen hibák minimalizálhatók a tapintószárak és hosszabbítók megfelelő anyagának kiválasztásával. További információkért olvassa el tapintószár-anyagokkal kapcsolatos útmutatónkat.

Miért vannak bizonyos tárcsákban görgők?

Az egyszerű tárcsát elég egy átmérőre kalibrálni, de utána csak X és Y irányban lehet használni hatékonyan. Ha viszont görgővel egészítik ki, Z irányban is kalibrálható és használható lesz.

Mit jelent az EWL?

A hasznos hossz angol rövidítése. A hasznos hossz a gömb középpontjától a szárnak azon pontjáig mért távolság, ahol a szár a munkadarab „normálisának” mérésekor az alkatrészhez hozzáér.