Mérőfejek, szoftverek és utólagos korszerűsítések koordináta-mérőgépekhez

Precíziós érzékelők a munkadarab méreteinek és felületi adatainak gyors és pontos meghatározásához.

Sebesség, pontosság, gyorsaság.

A világ első számú, koordináta-mérőgépeken használható mérőrendszereit magában foglaló termékkínálat

A Renishaw több mint 40 éves fennállása alatt számos, mérföldkőnek számító újítást mutatott be az ipari méréstechnikában. Az eredeti kapcsoló típusú tapintó mérőfejtől és indexálható motoros fejtől kezdve egészen az ismétlőképes tapintószár-cserélő és moduláris szkennelő rendszerekig, a Renishaw koordináta mérőgépekhez (CMM-ekhez) használható érzékelői szabványnak számítanak az iparban.

Az 5 tengelyes mérési termékcsalád eddig nem látott mértékben javítja a mérési teljesítményt, továbbá korábban soha nem tapasztalt mérési sebességet és mérési rugalmasságot nyújt anélkül, hogy kényszerű kompromisszumot kellene kötni a mérés sebessége és pontossága között, mint a hagyományos mérési módszerek használata esetén. Legyen szó REVO szkennelésről vagy a PH20 kapcsoló típusú tapintó mérőfejről, a Renishaw 5 tengelyes rendszerei jelentősen megnövelik a mérési teljesítményt, minimalizálják a ciklusidőt, és még átfogóbb képet adnak a gyártók számára termékeik minőségéről.

 

REVO® – a fokozatmentesen állítható, 5 tengelyen mozgó, többérzékelős rendszer– a méréstechnika forradalma

  • A REVO 5-tengelyes mérőrendszer forradalmasítja a minőség-ellenőrzési folyamatokat. A fej helyzetének teljesen fokozatmentes állíthatósága és az 5-tengelyes szinkronizált mozgás révén a munkadarab számos különböző eleme könnyen elérhető, és gyakran egyetlen tapintószár is elegendő a feladat végrehajtásához. A hatékonyabb mérési módszerek korábban példa nélküli időmegtakarítást tesznek lehetővé, és a munkadarab különböző konkrét pontjain végzett anyagminőség-vizsgáló mérések ugyanazon rendszerrel hajthatók végre anélkül, hogy a munkadarabot időigényes munkával át kellene helyezni, és meg kellene ismételni a befogását. Az eredmény garantáltan tökéletes lesz!