Bármilyen koordináta-mérőgép felújítható

A Renishaw most valamennyi CMM tulajdonos számára (márkától függetlenül, ideértve a Hexagon és Zeiss gépeket is) minden szempontból csúcstechnológiájú és teljes körű megoldást kínál, biztos hátteret jelentő szerviz- és támogatási szolgáltatásokkal együtt.

Márkafüggetlen megoldás koordináta-mérőgépekhez

A Renishaw utólagos korszerűsítési szolgáltatása révén a koordináta-mérőgépek felhasználói (az adott gép márkájától függetlenül) hozzáférhetnek a legkorszerűbb technológiákhoz, amit a gyártó által világszerte közvetlenül nyújtott szerviz- és támogatási szolgáltatások által kínált biztonság egészít ki.

A termelékenység javítása, az ellenőrzés időigényének csökkenése és a mérés automatizálásának fokozása által kínált üzemeltetési előnyöket immár valamennyi koordináta-mérőgép üzemeltetői élvezhetik. Az utólagos korszerűsítés révén a gép alapszerkezete továbbra is használható, ugyanakkor a mérőrendszer legfontosabb elemeinek korszerűsítése által a mérési teljesítmény jelentősen javítható.

Fedezze fel koordináta-mérőgépei rejtett tartalékait!

Olvassa el az alábbi tanulmányt, amely bemutatja, hogyan javítható a meglévő koordináta-mérőgépek mérési képessége és teljesítménye a legmodernebb szoftver, vezérlőegység és érzékelős technológiák utólagos telepítése által.

  • Publikáció:  Fedezze fel koordináta-mérőgépei rejtett tartalékait!

    A méretellenőrzés minden gyártó cég számára létfontosságú, mert lényeges információkat szolgáltat a gyártási folyamatok ellenőrzéséhez és a termék minőségének vizsgálatához. A régebbi koordináta-mérőgépek azonban hátráltathatják a munkát, ha nem képesek lépést tartani a változó mérési követelményekkel. A szenzor technika, a méréstechnikai szoftverek és a vezérlési technológiák terén végzett fejlesztéseknek köszönhetően lehetőség nyílik a meglévő koordináta-mérőgépek átalakítására, ami nagyobb pontosságot, gyorsabb méréseket, több automatikus funkciót és új képességeket biztosít a CAD alapú programozás előnyeinek teljes körű kihasználásával. A jelen gazdasági helyzetben gazdasági és környezetvédelmi szempontból is a meglévő gép felújítása nyújt ésszerű megoldást.

5 tengelyes mérőrendszerek

Az utólagos korszerűsítés minden márkájú koordináta-mérőgép felhasználói számára elérhetővé teszi a Renishaw's nagy teljesítményű 5-tengelyes mérőrendszereit, a REVO® és a PH20™ rendszert. A hagyományos koordináta-mérőgépes mérési módszerektől eltérően az 5 tengelyes mérési technológia szinkronizálja a koordináta-mérőgép és a fej tengelyeinek mozgását, hogy a minimálisra csökkentse a nagy sebességű méréseknél fellépő dinamikai hibákat.

A REVO rendszer ISO 17025 szerint tanúsított utólagos felszerelése akár 70%-kal rövidebb ciklusidőt, érintésmentes ellenőrzést és a felületmegmunkálás elemzését teszi lehetővé egyazon koordináta-mérőgépen.

A PH20 az 5-tengelyes mérések előnyeivel ruházza fel a kapcsoló típusú tapintófejjel végzett méréseket, ezzel jellemzően 3-szorosára növelve a mérés számszerű teljesítményét.

Elérhető a Renishaw-nál és tanúsítvánnyal rendelkező gépkorszerűsítési partnereinknél

MODUS 2 kézi korszerűsítő készlet

  • Flyer:  Manual CMM upgrade kit specification

    A Renishaw manual CMM retrofit transforms your machine into a fast, easy to use measurement facility. As well as the MODUS 2 software, upgrade kits include controller, power supply, 3-way footswitch, scale and readheads for 3 axes (if required), plus all the necessary cabling and connectors.

Korszerűsítések kézi koordináta-mérőgépekhez

A Renishaw MODUS 2 méréstechnikai szoftvere immár kézi üzemű gépekhez használható opciót is tartalmaz, amely egyszerű és könnyű módját jelenti a kifinomult mérési képességek kiaknázásának, és a Renishaw koordináta-mérőgépekhez használható kapcsoló típusú tapintó mérőfejeinek teljes választékát támogatja.

Gyorsabbá és egyszerűbbé teszi a gép kezelését

A kézi korszerűsítő készlet elemei és szoftverfunkciói optimalizálják a gép kezelését, és felgyorsítják a koordináta-mérőgéppel végzett méréseket.

A MODUS 2 érintőképernyő használatát is támogatja, ami kényelmesebb megoldás az egérnél olyan esetekben, amikor a kezelőnek egyszerre kell tartania a koordináta-mérőgépet és kezelnie a szoftvert.

A 3-pedálos lábkapcsoló segítségével pedig számos gyakran használt funkció kéz nélkül vezérelhető.

Meghosszabbított jótállás

A koordináta-mérőgépekhez tartozó új termékeinkhez a vásárlást követő 3 hónapon belül 3 éves garancia igényelhető, hogy Ön teljes nyugalommal használhassa őket. Vegye fel a kapcsolatot a területileg illetékes forgalmazóval.

Termékinformációk