APC-szerszámbemérők automatikus védőburkolattal

Tartós kivitelezés, amely alkalmas a szerszámok mostoha környezetben való mérésére esztergákban és többfunkciós megmunkálási alkalmazásokban.

A minőséget javítani, illetve a kapacitást és a teljesítményt növelni kívánó modern gyártók számára kulcsfontosságú az intelligens folyamatszabályozás.

Az APCA-45 és APCS-45 szerszámbemérő lehetővé teszi a gyártók számára, hogy automatizált szerszámméréseket végezzenek esztergálási és többfunkciós megmunkálási alkalmazásokkal. Ezeket a méréseket a szerszám kezdeti bemérésének, a szerszámcsere ciklusainak, a szerszám kopásának, a szerszám sérüléseinek és a hőtágulásnak az ellenőrzésére lehet használni.

Van, amikor megéri védelmet biztosítani

Csökkentse a selejtet, növelje a termelékenységet és a nyereséget – Az APCA-45 és APCS-45 szerszámbemérő segítségével folyamatosan ellenőrizheti a megmunkálási folyamatot.

Főbb jellemzők

APC Cutaway

A tapintószár védelme

A pneumatikus borító biztosítja a tapintószár teljes körű védelmét használaton kívül. A borítót az APCA-45 esetében sűrített levegő mozgatja, az APCS-45 készüléknél pedig rugó húzza vissza a helyére. A rugós visszahúzáshoz eggyel kevesebb M-kódot kell megadni a CNC-vezérlőn.

Eszterga szerszámok

Számos eszközzel kompatibilis

Az esztergáló-, vágó-, hornyoló-. menetvágó- és fúrószerszámok gyors mérése.

APC eszterga pozíciók

Rugalmas pozicionálás

A robusztus és kompakt rozsdamentes acél test biztosítja a telepítés rugalmasságát, és lehetővé teszi az illesztést a gép olyan területein, amelyek korábban nem voltak alkalmasak szerszámbeállításra.

APC Tool Touch

Pontos és megbízható mérések

Az integrált levegőfúvó tisztán tartja a tapintószárat, amely ezáltal mindenkor alkalmas a pontos mérésre (opcionális megoldásként sűrített levegővel működő fúvóka is rendelkezésre áll az eszköz tisztításához).

Szerszámbemérő szoftverek

Ha több információt szeretne arról, hogy mely makró alapú szoftvercsomagok használhatók a szerszámbemérés programozására és a szerszámtörés-érzékelő rutinok programozására a CNC megmunkáló központjában, olvassa el a legfrissebb adatlapot a szerszámgépeken alkalmazható mérőfejek szoftverében.

További információk

APC – felhasználói szakirodalom

A telepítési és használati útmutatók, valamint a megfelelőségi információk a műszaki segédanyagok könyvtárában érhetők el.

A Renishaw által biztosított előnyök

A Renishaw kitűnő hírnévnek örvend, mivel több mint 70 szerviz- és támogató irodánk hálózata révén megbízható támogatást nyújtunk ügyfeleinknek.

Technikai támogatást, képzést és tanácsadást kaphat, vagy alkatrészeket és tartozékokat vásárolhat jól felszerelt webáruházunkból.