ACR3

Az ACR3 passzív megoldást nyújt a mérőfejek automatikus, újrakalibrálás nélküli cseréjéhez.

ACR3

Az ACR3 egység használatakor a mérőfejek és hosszabbítók a Renishaw egyedi Autojoint rendszere segítségével rögzíthetők a PH10M PLUS és PH10MQ PLUS motoros, indexálható fejekre. A berendezés számos Renishaw és más gyártmányú érzékelőt támogat.

Bár az ACR3 egy négyaljzatos egység, két ilyen egység össze is kapcsolható, így az állványban nyolc különféle mérőfej vagy hosszabbító tárolható. Ez már bármilyen mérési feladathoz elegendő.

Az érzékelők biztonságos és teljesen automatikus cseréjéről az Autojoint csatlakozót reteszelő és kioldó passzív mechanizmus gondoskodik. A csere során a rendszert a koordináta-mérőgép mozgatja, így nincs szükség további motorokra vagy vezérlőkre.

Az ACR3 a Renishaw MRS moduláris állványrendszerének része, így az ACR3 egység kombinálható FCR25 modulcserélő állvánnyal az SP25M szkennelő mérőfejhez, illetve az SCP600 tapintószár-cserélő aljzatokkal az SP600M szkennelő mérőfejhez.

Meghosszabbított jótállás

A koordináta-mérőgépekhez tartozó új termékeinkhez a vásárlást követő 3 hónapon belül 3 éves garancia igényelhető, hogy Ön teljes nyugalommal használhassa őket. Vegye fel a kapcsolatot a területileg illetékes forgalmazóval.