A vállalat története

A médiában nyilvánosságra hozható képek, videók és szöveges anyagok.

150 szó

A Renishaw vállalat bemutatása

A Renishaw a világ egyik vezető mérnöki és tudományos technológiai vállalataként nagy tapasztalattal rendelkezik a precíziós mérés és az egészségügy területén. A vállalatunk által szállított termékek és szolgáltatások a sugárhajtóművek és a szélturbinák gyártásától a fogászaton át az agysebészetig igazán sokféle alkalmazásban használatosak. A Renishaw emellett világelső az additív gyártásban (más néven 3D-nyomtatásban), és az egyetlen olyan vállalat az Egyesült Királyságban, amely fémporból alkatrészeket nyomtató ipari berendezéseket gyárt.

A Renishaw csoport jelenleg 35 országban több mint 70 kirendeltséget működtet, és több mint 4 500 alkalmazottnak ad munkát világszerte, akik közül 2 900 az Egyesült Királyságban dolgozik. A vállalat kutatás-fejlesztési és gyártási tevékenységének nagy részét az Egyesült Királyságban végzi, és a 2017 júniusában záródó üzleti évben 536,8 millió fontos forgalmat ért el, amelynek 95%-át az export adta. A vállalat legfontosabb piacai Kína, az Amerikai Egyesült Államok, Németország és Japán.

100 szó

A Renishaw vállalat bemutatása

A Renishaw a világ egyik vezető mérnöki és tudományos technológiai vállalataként nagy tapasztalattal rendelkezik a precíziós mérés és az egészségügy területén. A vállalatunk által szállított termékek és szolgáltatások a sugárhajtóművek és a szélturbinák gyártásától a 3D-nyomtatáson és a fogászaton át az agysebészetig igazán sokféle alkalmazásban használatosak.

A Renishaw csoport jelenleg 35 országban több mint 70 kirendeltséget működtet, és több mint 4 500 alkalmazottnak ad munkát világszerte, akik közül 2 900 az Egyesült Királyságban dolgozik. A 2017 júniusában záródó üzleti évben a Renishaw 536,8 millió fontos forgalmat ért el, amelynek 95%-át az export adta. A vállalat legfontosabb piacai Kína, az Amerikai Egyesült Államok, Németország és Japán.

50 szó

A Renishaw vállalat bemutatása

A Renishaw a világ egyik vezető mérnöki és tudományos technológiai vállalataként nagy tapasztalattal rendelkezik a precíziós mérés és az egészségügy területén. Világszerte több mint 4500 munkatársat alkalmazó vállalatunk termékei a sugárhajtóművek és a szélturbinák gyártásától a 3D-nyomtatáson és a fogászaton át az agysebészetig igazán sokféle alkalmazásban használatosak.

Felhasználási feltételek

Üdvözöljük a Renishaw médiaközpontjában, ahol jóváhagyott képeket és szövegeket talál a Renishaw üzleti tevékenységeiről, termékeiről és munkatársairól (a későbbiekben „képek”). A médiaközpontban található képek szerzői joga a Renishaw vállalatot illeti. A Renishaw a weboldalról való letöltéstől számított egy évig nem kizárólagos, szerzői jogi díjaktól mentes használatot engedélyez a képekre vonatkozóan, a felhasználási feltételek szigorú betartása mellett.

A képek letöltésével, illetve felhasználásával ön automatikusan elfogadja a felhasználási feltételeket.