A vállalat küldetése

Célunk, hogy ügyfeleink mindenkori igényeinek kielégítése érdekében csúcstechnológiájú termékeket és szolgáltatásokat biztosítsunk, a folyamatos innovációra való törekvés mellett.

A Renishaw célja olyan, csúcsminőségű és rendkívül megbízható méréstechnikai rendszerek tervezése, gyártása és forgalmazása, amelyek segítségével a világ bármely részén tevékenykedő ügyfeleink ellenőrizhető szabványoknak megfelelő méréseket hajthatnak végre.

Termékkínálatunk célja a minőség és a termelékenység javítása; emellett arra is törekszünk, hogy kitűnő ügyfélszolgálatunk révén ügyfeleink maximálisan elégedettek legyenek. Célunk, hogy ügyfeleink mindenkori igényeinek kielégítése érdekében csúcstechnológiájú termékeket és szolgáltatásokat biztosítsunk, a folyamatos innovációra való törekvés mellett. Elhivatottak vagyunk a fenntartható növekedés mellett, amit a termékfejlesztésbe és a gyártási módszerekbe folyamatosan befektetett tőkével kívánunk elérni.

A Renishaw célja, hogy a vállalatra a szakmai és közösségi élet egyik vezetőjeként és motorjaként gondoljanak társadalmi és egyéni szinten egyaránt. Célunkat maximális figyelemmel, nyitottsággal és őszinteséggel kívánjuk elérni. A Renishaw környezettudatos és felelősségteljes cég. Arra törekszünk, hogy vállalatunk tevékenysége minden szempontból a lehető legkevesebb káros hatást fejtse ki környezetünkre.