A vállalat küldetése

Célunk, hogy olyan megoldásokat és rendszereket tervezzünk, fejlesszünk és gyártsunk, amelyek egyedülálló pontosságot, szabályozhatóságot és megbízhatóságot biztosítanak a precíziós mérés- és orvostechnológiai alkalmazásokban.

Célunk megvalósításával továbbra is a világ élvonalába tartozhatunk a precíziós technológiák terén: vállalatunk fáradhatatlan újító, megbízható partner, inspiratív munkaadó és felelős gazdasági és társadalmi szereplő.

A Renishaw-nál már közel 50 éve dolgozunk áttörést jelentő mérnöki megoldásokon. Egyedülálló és úttörő módon ötvözzük a tudományos kutatást és a termékfejlesztést, így segítségünkkel az ügyfeleink kitolhatják a lehetetlen határait. A szállítástól a mezőgazdaságig, az elektronikától az egészségügyig forradalmi technológiánk új szintre emeli a termékek teljesítményét, és világszerte több milliárd ember életére van kihatással.

Szorosan együttműködünk ügyfeleinkkel az összetett kihívások megoldása, illetve az egyes termékek és folyamatok továbbfejlesztése érdekében. Eredeti látásmódunknak és gyártói kiválóságunknak köszönhetően az ügyfeleink innovatívabbá válhatnak, javíthatják a minőséget, fokozhatják a teljesítményüket és növelhetik a hatékonyságukat.

Mindezek alapját az képezi, hogy hosszú távon gondolkozunk az emberi erőforrások, az innováció és az infrastruktúra terén. Ennek eredményeképpen folyamatosan olyan kiváló mérés- és gyártástechnológiát tudunk biztosítani, amely rendkívül sokféle termék kifejlesztését, valamint sürgető és valós problémák megoldását segítheti elő.

Sikerünk titka több 4400 fős csapatunk együttműködésben végzett munkája. Ők hozzák az új gondolatokat, a precizitás terén kérlelhetetlenek, és munkájuk minden vetületét a minőséghez való megszállott ragaszkodás jellemzi. Fáradhatatlanul keresik az innovatív megoldásokat, és elkötelezettek a folyamatos fejlődés mellett; ez adja meg a kellő motiváltságot, elszántságot és energiát, hogy mindennap töretlenül haladhassunk előre.