A Renishaw új weboldalt szentel a Raman-spektroszkópiának

2014. augusztus 8.

A Renishaw új weboldalt szentel a Raman-spektroszkópiának

Merőben új megjelenésének és még átfogóbb információtartalmának köszönhetően a weboldal nélkülözhetetlen segédanyag mindenki számára, aki többet szeretne megtudni a Raman-spektroszkópiáról és alkalmazásairól.

Az új weboldalon a frissített tartalom mellett jobb navigációs lehetőségek és több kép áll rendelkezésre, ami egyértelműbbé és könnyebben elérhetővé teszi az alapvető információkat. A keresés egyszerűsítése érdekében a weboldal tartalmát logikusabb felépítésű fejezetekre osztottuk.

Azon látogatóink számára, akik esetleg még nem ismerik a Raman-spektroszkópiát és az általa nyújtott előnyöket, egy teljes fejezetet állítottunk össze „Hogyan működik a Raman-eljárás?” címmel. Azok részére, akik részletesebben érdeklődnek a Renishaw díjnyertes terméke, az inVia Raman-mikroszkóp — vagy egyéb Raman-termékek — iránt, több műszaki információval szolgálhatunk, amelynek részeként a tényadatok és konfigurációk mellett új példákat is találhatnak a különféle technikák használatára.

A tudósok, kutatók és ipari felhasználók hasznos információkat találnak majd termékeink alkalmazásairól, amelyek egyértelművé teszik a Renishaw Raman rendszerek előnyeit, és azt, hogyan segíthetik elő ezek a munkájukat.

Simon Holden, a spektroszkópiás termékekkel foglalkozó üzletágat irányító ügyvezető igazgató így látja a fejleményeket: „Az elmúlt 20 évben folyamatosan fejlesztettük Raman-mikroszkópunkat, hogy biztosan a vevők által elvárt eredményeket nyújthassa. Ennek elősegítése érdekében frissítettük a weboldalt, egyszerűsítve a használatát és értékes információforrássá téve azt a Raman-spektroszkópia és a Renishaw termékkínálata kapcsán.”

David Reece üzletfejlesztési és marketingigazgató szerint: „Az új weboldal arra irányuló folyamatos erőfeszítéseink részeként jött létre, hogy javítsuk a világszerte ügyfeleink rendelkezésére álló információk minőségét és elérhetőségét.”

Az új és továbbfejlesztett tartalmakat a www.renishaw.com/raman webhelyen tekintheti meg

Letöltések

Legfrissebb híreink

Regisztráljon, ha rendszeresen értesülni szeretne a Renishaw legfrissebb híreiről